Банка ДСК стартира издаването на безконтактна дебитна карта Debit MasterCard PayPass. Новата дебитна карта представлява продукт от по-висок клас с разширена функционалност, за издаването на който клиентите не заплащат по-високи или допълнителни такси и комисиони. Картата се издава в левове, евро и щатски долари.

Картата Debit MasterCard PayPass позволява плащане на стоки и услуги на ПОС във всички обекти, обозначени със знака за безконтактно плащане, с доближаване на картата до терминалното устройство, без да се прекарва през него или да се поставя в чип-четеца на терминала.

За суми до 25 лева не е необходимо въвеждане на ПИН. Картата Debit MasterCard PayPass дава възможност да се извършват всички стандартни за дебитните карти Maestro операции: теглене на пари в брой от АТМ и ПОС терминали, и плащане на стоки и услуги по интернет.

Лимитите за транзакции с Debit MasterCard PayPass, както и таксите и комисионите, са идентични с тези за картите Maestro.

Безплатно издаване на карта Debit MasterCard PayPass можете да заявите в най-удобния за Вас офис на Банка ДСК с лична карта.