Трейс Груп Холд проведе традиционната си годишна среща с инвеститорите. По време на срещата главният изпълнителен директор инж. Цветан Цонев направи анализ на дейността на дружеството.

Към момента холдингът работи по OM големи обекта. Сред тях са Разширение на софийското метро ж.к. Дружба – Летище София Обход на гр. Враца Обход на гр. Монтана Западна дъга на Софийски околовръстен път ЛОТ от магистрала Е T5 в Република Сърбия участък: Грделица – Царичина Долина Интегриран воден проект за Стара Загора Ремонт на 8 километров участък от жп линия София – Мездра – Варна Строителство на Депо за неопасни отпадъци в гр. Перник.

Очаква се да бъдат подписани още четири договора след спечелени тръжни процедури - Рамково споразумение за изпълнение на обекти на „Булгартрансгаз” ЕАД Изграждане на регионален център за управление на отпадъците Интегриран проект за водите на гр.Пловдив, Възстановяване устой на мост и корекция на р. Въча на път ІІІ-19T „Борино – Девин“.

Компанията залага и на привличане в страната на чужди инвеститори и реализиране на съвместни проекти зад граница.

Вече е подписан първият договор в Сърбия за изграждане на 55-километрова магистрална отсечка между Гърделица и Царичина долина съвместно с една от най-големите руски строителни компании "Мостовик". ТРЕЙС очаква резултати от търг за реконструкция на пътя Бела Паланка – Пирот в който дружеството е предложило най-добра цена.

„Установихме присъствие в Катар където вече имаме смесена компания за участие в проектите за метрото в Доха и железопътната инфраструктура“, заяви Николай Вълев мениджър Международна дейност.

Дружеството е регистрирало съвместна компания в Катар с най-голямата местна компания от строителния бранш "„Редко Интернешънъл Трейдинг C Контрактинг”" и очаква в най-скоро време да стартира съвместни проекти там.

Работим и с големи потенциални инвеститори, с които да участваме в проектите у нас за строителството на магистрала "Черно море" и скоростния път от Русе до Свиленград„ обясни Вълев.