Вятърът в косите, свободата на широкия път, топлината на слънцето върху лицето - да караш Harley Davidson не може да се сравни с нищо друго. Особено ако става въпрос за една от следващите лимузини.

Harley Davidson LimoBike

Има само няколко лимузини Harley, но LimoBike е най-уникалката от тях. В предната й част, която е типичен мотоциклет, седи шофьорът. Задната част представлява осемместно купе, в което пътниците разполагат с всички удобства, които предлагат лимузините.

Anaconda HD Limo Trike

Въпреки че е най-дългият модел на Harley Davidson на пътя, Anaconda не разполага с традиционните удобства на нормална лимузина, но пък е атрактивна триколка.

Тя направи своя дебют в света на превозните средства през 2004 г. и от тогава обикаля по изложения, конференции и специални събития в цялата страна. 10-местният Harley е записан в Книгата на Гинес като най-дългия мотоциклет на пътя.

Harley Davidson F150 Limo

Феновете на Ford са добре запознати с Harley Davidson F150, но пък могат да се изненадат от удължената версия, носеща се по пътя. Огромният автомобил разполага с всички удобства на луксозна лимузина - включително най-съвременна озвучителна система и бар с напитки.