Над 600 късметлии спечелиха покана за „Нощта на iPhone” от Мтел. Те бяха изтеглени чрез томбола сред повече от 6500 желаещи, регистрирали се за участие в сайта на телекома.

Щастливците се включиха и в среднощния шопинг на iPhone 5S и 5C. Двете устройства предизвикаха фурор сред феновете на марката и бяха разпродадени за броени часове.

Официалната премиера на високотехнологичния iPhone 5S и цветния iPhone 5C се състоя в нощта на 24 срещу 25 октомври в столичния Paradise Center. За втора поредна година Мтел организира специалното събитие „Нощта на iPhone”, по време на което феновете на смартфона можеха да го закупят първи.

Музикално шоу с участието на Рафи и цветен моден спектакъл бяха само част от изненадите в „Нощта на iPhone”. Присъстващите участваха в томбола, а 10 от тях си тръгнаха с подарък –любимия си смартфон.

Двата модела на iPhone могат да бъдат намерени във всички магазини на Мтел. iPhone 5S се предлага на цена от 34.90 лв. на месец. Неговият цветен наследник може да бъде купен за 27.90 лв. на месец.

Поради голямото търсене и ограничените количества, iPhone ще бъде доставян в магазините на телекома поетапно.