По време на първата седмица от обиколката му на Индия британският принц Чарлз случи на време. Може би заради това престолонаследникът избра крайно неподходящо облекло за разходка в джунглата.

Белите велурени обувки на Чарлз бяха в рязък контраст с калните пътеки, по които той издирваше слонове. И това не беше единствената част от облеклото му, която хвърли сянка върху целия ден.

И принцовете носят сака с кръпки

Принц Чарлз, който е на посещение в бившата британска колония със съпругата си - херцогинята на Корнуол, се разходи из гора в южната част на страната, за да види създадения специален коридор за слонове. Чрез него местните се опитват да спрат изчезването на животинския вид от джунглите на Азия.

Престолонаследникът не успя да види слон, тъй като животните най-вероятно се изплашиха от огромния кордон полицаи, изпратени да го придружават. След дълго пътуване до местна кръчма, Чарлз прекара само няколко минути на терасата на заведението.

„Това е законът на Мърфи“, заяви принцът пред придружаващите го полицаи, служители и медии и в проливния дъжд се върна в колата си.