Понякога човек си мисли, че се е нагледал на всичко в света на технологиите. Друг път всичко от света на технологиите бива събрано в един автомобил, за да се получи върха на лукса, пише Mashable.

Ако на човек му се е искало да поиграе на PlayStation 4, да гледа кабелна телевизия, да си довърши нещо по работа на компютър, да принтира снимки и или да пийне бира на фона пулсиращи светлини на път за работа в чисто, удобно такси, би могъл да се повози в Car Force One.

Car Force One е луксозно такси, което за съжаление обслужва само хората от района на Ню Йорк, а автомобилът е най-технологично оборудваният в света. Въпреки всичките тези удобства цената на таксито е почти същата както и на останалите обикновени таксита.

Според основателя и главен изпълнителен директор на Car Force One Ишай, основната цел на компанията е клиентите да са доволни. "При моята компания не става въпрос за колата, а за услугата. Тя е за клиентите," казва Ишай, който отказва да разкрие фамилното си име.

Ишай е шофьор на такси от 2009 г. и е оборудвал сам автомобилите с помощта на още няколко души. Той първо започва със седанов автомобил, но днес кара SUV модел на Chevrolet от 2011 г., който разполага с най-различни глезотии като конзола Xbox 360 (която ще бъде обновена с PlayStation 4), 23-инчов HD монитор Samsung, Blu-ray плейър, кабелна телевизия, 4G интернет, три мобилни принтера и още доста неща.

"Смятам, че това е най-добре оборудваната кола в света и най-луксозната," казва Ишай.

Той оборудва този автомобил, така че да предлага три основни услуги: удобство и комфорт, мултимедийно забавление и напълно оборудван мобилен офис.
Ето няколко от нещата, с който разполага колата Car Force One. Списъкът не е пълен тъй като Ишай постоянно добавя нови неща.

За удобство и комфорт

Зарядни устройства за iPhone 4, 4s, 5, 5c, 5s, Samsung и BlackBerry на всяка седалка

Дистанционни в цялата кола, с които може да бъде променяно осветлението

Стойки за телефон в близост до зарядните устройства от двете страни на колата

Набор от лосиони и парфюми на Victoria's Secret, лoсиони за ръце и мокри кърпички

3 охладителя, които изпълняват ролята на минибар и предлагат най-различни напитки като: минерална вода, портокалов сок, ябълков сок, диетична кола, Sprite, бира Coors Light.

Мобилна станция за бебета с: уред за подгряване на шишета, уред за подгряване на бебешки кърпички и хартиени кърпи

2 чадъра големи чадъра

Столчета за кола за деца и бебета.

Комплект за първа помощ, приспособление за срязване на колани при нужда, уред за счупване на стъклата, пожарогасител

За мултимедийно забавление

23-инчове HD монитор, които може да бъде използван за: интернет, Blu-ray, кабелна телевизия, електронни игри и разглеждане на снимки и видеа от SD карта.

Конзола Xbox 360 (Ишай вече е поръчал PS4, с която да я смени)

Кабелна телевизия с платени канали като Disney и HBO

Два монитора поставени на облегалките за глава на предните седалки, които са свързани с Blu-ray плейър

На 200 филма за Blu-ray и допълнителни 30 филма за деца

Най-новите списания и вестници

Мобилен офис

Напълно функционален лаптоп, свързан с 23-ибнчовия монитор, безжична клавиатура и мишка

4G Wi-Fi към, който клиентите могат да се свържат с техните мобилни устройства

3 мобилни принтера

Подвижна масичка, която може да бъде използвана за писане и върху която стоят клавиатурата и мишката

Четец за SD карти.

Резервациите за Car Force One започват от 45 долара за пътуване от Горен уест сайд до Уолстрийт, а по-кратките разстояние струват най-малко 35 долара. За сравнение същият маршрут (Горен уест сайд до Уолстрийт) струва около 30 долара в обикновено такси, в което е включен и бакшиш от 20%. Ишай казва, че взема минимална такса за резервации, заради ангажимента, който поема. “Ако се обади някой друг за 500 долара, ще откаж поръчката,” казва той. Ишай предлага по-ниски цени за редовни клиенти а понякога ги вози безплатно на кратки разстояния.

Човек обаче не може да се обади и да си запази Car Force One от днес за утре. Поради натоварената му програма Ишай казва, че компанията му би предпочела хората да резервират колкото се може от по-рано. Ишай получава резервации за март през юни на предходната година, а повечето му клиенти го наемат за пътувания до летището и за служебно посрещане на гости. You can access CarForceOne’s website with the username “carforceone” and the password “president” to make reservations and open an account for 15% off posted rates.

Ишай казва, че с нетърпение очаква да започне работа по следващата си кола и вече си е купил билети за изложението на потребителска електроника в Лас Вегас през януари. Там той възнамерява да се сдобие с най-новите технологии за своята кола.