Пакетите All inclusive (всичко е включено в цената) са чудесен начин да избегнем стреса: всичко, от което се нуждаем, е на една ръка разстояние и не е необходимо да прекараме ценно време в тичане до банкомата или в търсене къде да обменим валута най-изгодно.

All inclusive пакетите са се наложили като идеален вариант за организиране на евтина и приятна почивка, предпочитана от туристите в целия свят. Според последната класация, съставена от читателите на Trip Advisor, най-добрите хотели, работещи по системата all inclusive са в Латинска Америка – Мексико, Куба, Доминиканската република. Сред европейските хотели най-високи позиции достигнаха хотелите в Турция. Нека видим и кои хотели успяха да достигнат най-високи места в класацията:

Най-добрите аll-inclusive хотели в Европа:

5. Iberostar Grand Hotel Anthelia, Тенерифе, Испания

Разположен сред атрактивни тропически градини, между плажовете Плая дел Дук и Плая де Фанабе, този красив хотел предлага прекрасна гледка към Атлантическия океан и забавления като плувен басейн и „тай дзен спа“. Всичките му стаи са луксозно обзаведени с тераса с изглед към морето, а в ресторанта гостите могат да опитат различни ястия от испанската, френската и италианската кухня.

4. Louis Ledra Beach, Пафос, Кипър

Четиризвездният Louis Ledra Beach Hotel в Пафос се намира на първата линия на крайбрежието на Средиземно море, близо до летището и до търговския център на града. Наскоро обновените му стаи са обзаведени с мрамор и дърво, а от терасите с изглед към морето гостите могат да се насладят на средиземноморския бриз. Хотелът е благодатно място за семейна почивка, тъй като разполага с детски басейн, мини клуб, детски бюфет, детска площадка и предлага специални менюта и гледане на деца.

3. Club Med Palmiye, Кемер, Турция

Два турски хотела попаднаха сред 20-те най-добри в света. Разположен в известния с мекия си средиземноморски климат Кемер, този хотел на Club Med е чудесно място за любителите на спорта и динамичната почивка и предлага чудесна комбинация от море, красивите плажове, ароматно маслинови и портокалови горички и високи планини с борови гори.

Вижте още: Десет най- най- хотели

2. Adler Thermae Spa & Relax Resort, Банго Биньоли, Италия.

Разположен сред живописните долини на Тоскана, този хотел преви впечатление с огромния си открит басейн и многобройните уелнес съоръжения, които предлага: няколко басйена, огромен фитнес, финландска сауна, билкова калдариум, турска баня. Особена гордост на хотела е менюто, приготвяно с продукти местно производство.

1.Voyage Belek Golf & Spa, Белек, Турция

За популярността на турските хотели аll-inclusive няма нужда да се споменава, по-интересно е да разберете кой е най-добриятсред тях. Класиран от читателите на Trip Advisor като най-добрия аll-inclusive хотел в Европа и 11-и в света, Voyage Belek е красив клубен хотел с много анимационни програми за деца и възрастни, свикнали с добро ниво на обслужване. Неговият плажа е маркиран със син флаг и е носител на много европейски отличия.

5. Excellence Playa Mujeres, Канкун, Мексико

Този луксозен хотел е разположен в най-популярния курорт на Мексико, известен с белия си пясък и лазурно вода. Изискан интериор, безупречно обслужване, внимание на всеки детайл и консиерж услуги могат да отговорят на високите изисквания на най-взискателните гости.

4. Iberostar Grand Rose Hall, Rose Hall, Монтеро бей, Ямайка .

Ямайка все още не е включена в списъка на най-популярните дестинации, но весел остров има какво да предложи. Хотелът само за възрастни има 15 бара и 11 ресторанта и предлага забавления като голф, спа, водни спортове и тенис сред невероятната си слънчева и пъстроцветна атмосфера.

3. The Beloved Hotel, Канкун, Мексико

Представете си последните дни на лятото: синьо море, сини ски и този разкошен петзвезден хотел в Канкун. Ако търсите романтика и стил, луксозният The Beloved Hotel предлага частни басейни, спа и джакузита за релаксираща ваканция.

Вижте още: Курортите с най-скъпи хотели в света

2. Royalton Cayo Santa Maria, остров Кайо Санта Мария, Куба

Този комплекс от луксозни бунгала е разположен на малък остров, който принадлежи към Куба. Островът принадлежи на архипелаг с романтичното име Кралските градини и е под закрилата на ЮНЕСКО като важен биосферен резерват. Самият хотел, както и предходният, се отличава с факта, че тук можете да се насладите на почивка без деца.

1. Iberostar Grand Hotel Paraiso,, Плая Параисо, Ривера Мая, Мексико

Мексиканският курорт Playa Paraiso е зает от пет петзвездни хотелски комплекса, разположени в непосредствена близост един до друг. A най-големият Grand Hotel е специално предназначен за семейства с деца. Тук можете да разгледате руините на маите, а също и да се развличате с гмуркане, проучване коралови рифове, да се отпуснете в уединени сред живописни лагуни и да посетите уникални тематични паркове. А плажовете на Playa Paraiso са истинска рай: топли, спокойни, с тюркоазени води и бял пясък.