Водещи компании в строителния бранш в България потвърдиха участието си в международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство - Българска Строителна Седмица, която ще се проведе от 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София.

До края на декември желаещите да участват в изложението фирми все още имат възможност да се възползват от преференциалните цени.

Сред акцентите в съпътстващата програма на изложбата е дискусията "Да събудим строителството", която ще привлече интереса на всички участници, предоставяйки им възможността да се срещнат, да обменят информация и идеи със строителни компании, архитекти, проектанти и инвеститори, свързани с развитието на строителния бранш.

На 19 март 2014 г. – първият ден на 14-ото издание на международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство - Българска Строителна Седмица в Интер Експо Център – София ще се проведе петото издание на годишна конференция BUILDINGREEN.

Основни теми ще бъдат последните тенденции при енергийната ефективност на сградите и санирането на сградния фонд – приоритети, стратегии и политики 2014–2020.

За първи път през 2014 г. паралелно със строителния форум ще се проведе и специализирано изложение SofiaLogExpo (логистика, складова техника и оборудване) и Security Expo – XXI издание на специализираната изложба за пожароизвестяване, видеонаблюдение и оборудване на „интелигентни сгради“.

Изложители от Security Expo и Българска Строителна Седмица ще бъдат представени на специална демонстрационна зона „Мисия в услуга на Майстора“ , създадена съвместно с предаването „Мисия Моят Дом“.

Представители на самите компании ще демонстрират пред посетителите качествата на своите продукти. Всяка една демонстрация ще бъде заснета от екипа и след това излъчвана в сайта на предаването.