Новогодишните партита на Роман Абрамович са известни по целия свят. Собственикът на Чесли знае как да купонясва и всеки път го прави в компанията на световни звезди.

Затова още в средата на годината из медиите се появяват първите слухове за това къде и с кого ще посрещне Нова година този път милиардерът.

В първите минути на 2014 г. честта да пее за Абрамович ще има Адел, според източници на US Weekly. Самото парти ще се състои на Карибите и ще завърши с голямо светлинно шоу.

Още през юни се говореше, че ангажимент за същото събитие е получила Лейди Гага срещу скромната сума от 2.9 млн. долара. Тогава се предполагаше, че тя ще пее на яхтата Eclipse.

Кои бяха най-скъпите партита през 2012 г.?

Руският олигарх посрещна 2013 г. в компанията на около 400 гости, сред които режисьорът Джордж Лукас, галеристът Лари Гагосян, холивудските звезди Джейк Джиленхал и Наоми Уотс, певците Пъф Деди и Роджър Уотърс.

За доброто настроение на гостите се погрижи рок съставът Kings of Leon, макар предварително да се говореше, че ще пее Риана. Поп звездата обаче така и не се появи. Въпреки това се смята, че партито е струвало на Абрамович 8 млн. долара.

На предишни събития на милиардера се изявяваха Бионсе, Гуен Стефани и Red Hot Chilli Papers.