През 2012 г. Сам Алипур от ESPN пише много интересна статия за нечувания сексуален живот и купони в Олимпийското село по време на най-големия спортен форум в света.

Алипур е говорил с редица бивши олимпийци, които са разкрили най-различни подробности за сексуалните и други подвизи в селото.

Тези истории включват всичко - от появяването на Хоул Соло пияна в ефир на следващата сутрин, след като е прекарала нощта със знаменитост, до копиехвъргача, който правел секс с по три жени на ден, за да не бъде напрегнат по време на състезанията, пише Business Insider.

Зимната Олимпиада в Сочи започва тази седмица. Подгответе се:

На Олипиадата през 2000 г. копиехвъргачът Бро Гриър е "посещаван" от три жени всеки ден.

Две от тях са били олимпийки - състезателка на овчарски скок и хърделистка, докато третата била туристка от скандинавски произход.

Накрая на Гриър му се налага да се откаже от състезанието заради контузия в коляното.

През 2010 г. шест спортисти си спретват оргия в джакузи в къща извън олимпийското село. В мероприятието участвали германци, канадци и австрийци.

Вратарката на националния отбор по футбол на САЩ Хоул Соло вкарва тайнo в стаята си знаменитост, след като отборът печели златото през 2008 г., но отказва да сподели име.

Вижте още: Най-красивите фигуристки

На следващата сутрин Соло и нейните съотборнички се появяват пияни в пряко предаване за сутрешния блок на NBC.

Организаторите на Олимпиадата през 2000 г. поръчват 70 000 презерватива. Оказва се, че не са достатъчни и им се налага да осигурят още 20 000, за да задоволят търсенето. Сега 100 000 презерватива е стандарт за всяка Олимпиада.

Според плувеца Раян Лохте цели 70-75% от спортистите в селото правят секс. "Виждала съм хора да правят секс на открито. На тревата, между сградите, хората палуват," казва Хоул Соло.

Според плувкинята Аманда Биърд олимпийците "ходят с километри, опитвайки се да се промъкнат някъде", ако им е наложен вечерен час.

Скиорката Кери Шейнгбърг споделя, че двама германски състезатели по бобслей опитали да разменят с нея златните си медали срещу малко "групови забавления" по време на игрите през 1994 г.

"Бяха пределно ясни, че ще ми подарят медалите си срещу най-различни други услуги. Тогава на шега им казах: 'Благодаря, но Томи Моу също има медал. Ще си играя с неговия".

В края на игрите през 2000 г. австралийският отбор пали голям огън на открито и хвърля в него част от мебелите от селото.

Тийнейджърите също участват! Състезателката по спортна гимнастика Шон Джонсън и колоездачът Тейлър Фини започват връзка в Пекин.

Към края на игрите спортистите, чиито състезания са приключили, не си лягат до 7 часа сутринта.

"На предишната Олимпиада имах приятелка, което беше голяма грешка. Сега съм необързан, така че Лондон трябва да бъде много добре. Въодушевен съм." — Раян Лохте преди Олимпиадата в Лондон.

На Олимпиадата през 1976 г. 16-годишният Грег Лугейнис се сближава с отбора по скокове във вода на Съветския съюз и вижда как женен член на руския отбор преспива с негов сътборник.

Оказва се, че повечето спортисти са пияни по време на церемонията по закриването на игрите, според Алиша Фъргюсън, която е била част от футболния отбор на Австралия по време на игрите в Сидни.

Вижте още: Най-сексапилните жени в спорта за 2013 г.

Това, което не виждате по телевизията, са всички спортисти, които пристигат пияни и през цялата церемония сноват между игрището и трибуните с питиета в ръка, казва Фъргюсън.

Купонът продължава и в самолета на път за вкъщи...

През 2000 г. по време на полет от Сидни до Лос Aнджелис стюардесите настанили всички олимпийци в задната част на саmолета, а обикновените пътници в предната.

Бро Гриър пък се озовал в тоалетната с "известна олимпийка, чието име отказва да назове."