Фитнес центровете са като един малък модел на обществото ни. Има някои типажи, които се срешат във всеки фитнес. Някои са добре известни:

Пъшкащият

Целият фитнес трябва да разбере, че той вдига много, ама много тежко. Обича вниманието, насочено към него.

Потящият се

Ако е жена, може би няма да е толкова дразнещ. Но мъж с мокри петна навсякъде по себе си предизвиква асоциации единствено, свързани с лоша хигиена. Страхувате се да седнете след него на някой уред.

Голият до кръста

Не е чак толкова горещо! Тези мъже най-вероятно просто искат да впечатлят всички около себе си с мускулите си (най-вече дамите).

Даващият съвети

Той винаги е най-запознат с всички техники и хранителни системи и обича да поучава другите. С дамите се държи леко снизходително.

Този, който се рови в телефона

Винаги някой се рови в телефона си или пише смс, докато стои на уред, за който може да има чакащи. Уредите не са пейки за почивка и не е нужно да ъпдейтвате статуса си във Facebook, обяснявайки колко кг вдигате в реално време.

Застаряващата дама в прекалено тясно екипче

Тя е фенка на Джейн Фонда и може дори да носи трико в стил 80-те години.

Не е задължително да носите клин във фитнеса! Ако фигурата ви все още не е като тази на младата Джейн Фонда, може да облечете и анцуг.

Фитнес инструкторът, който няма видими мускули

Може би имаме високи очаквания, когато предполагаме, че мъж с физиката на Скалата трябва да ни дава напътствия, но не сте ли срещали фитнес инструктор, който по никакъв начин не изглежда като такъв? Как ли е станал инструктор? Може би е добър на теория?

Кифлата

Не казваме, че е лошо да си кифла и да изглеждаш добре, докато тренираш. Просто констатираме типове хора, които се срещат във фитнеса. Един от тях е мацката в марково екипче Adidas или Puma. Всичко в нея е цветово съчетано от сака, с който идва, до лентата на главата.

Говорещите

И накрая един тип, който откровено е дразнещ – говорещите. Докато направите серията си, разбирате как е протекла цялата им предишна вечер, на какъв етап са отношенията с любимия и какво са яли за вечеря.