Това са пет от най-луксозните имоти, които в момента се предлагат на пазара у нас.

Къща на Бунарджика в Пловдив (389 000 евро)

Тази ултра луксозна четириетажна къща се намира в центъра на културната столица на страната – Пловдив, на хълм Бунарджика. Имотът с площ от 343.84 кв. м е завършен в бароков стил.

На първото ниво на къщата са входното антре, механа, котелно помещение, баня с тоалетна плюс перално помещение.

На второто ниво са разположени кухня с трапезария и дневна в едно, баня с тоалетна, тераса.

На третото ниво се намират две спални, от които едната със самостоятелна баня и тоалетна, детска стая с тераса, обща баня и тоалетна за етажа, стълбище за следващо ниво.

На четвъртото ниво е разположена спалня де лукс със собствена баня и тоалетна и тераса към нея с изглед към градината.

В цената на къщата се включва и дворът с площ от 162 кв. м - с декоративен водопад и алпинеуми с дистанционен контрол на управление и напълно автоматична поливна система.

Вижте още: Луксозна къща с невероятен двор за 2.6 млн. долара

Имотът включва три паркоместа, система за видеонаблюдение и стая за охрана със собствен санитарен възел.

Апартамент „Дива орхидея“ във Варна (135 000 евро)

Този тристаен апартамент с уникална гледка към морето се намира в местност „Траката”.

Той е разположен на втори етаж в новопостроена четириетажна тухлена сграда с озеленен и добре поддържан двор, в който има барбекю, детска площадка и беседка.

С площ от 101.3 кв. м апартаментът се състои от хол, кухня, спалня, баня, детска спалня, перално помещение и две тераси с панорамна гледка.

Сградата разполага с гаражи и невероятна гледка.

Къща в подножието на Витоша (236 000 евро)

Тази двуетажна къща с двор се намира в подножието на природен парк „Витоша”, в близост до Бизнес Парк София и магазин ИКЕА.

Тя е построена през 2004 г., има площ от 400 кв. м и поддържан двор ат 1200 кв. м.

Къщата се предлага напълно обзаведена и е пригодена за използване от две семейства. Помещенията са разпределени на два основни етажа и с по едно полуниво на всеки етаж.

В къщата се намират 4 спални помещения, 2 хола с трапезария и кухненски бокс, 2 бани с WC, 2 тоалетни, 4 тераси (2 с гледка към София; 2 с гледка към Витоша), помещение за фитнес и сауна (необорудвани) и котелно помещение и мазе.

На двора има изградени барбекю с беседка и 2 паркоместа без гараж.

Апартамент на яхтено пристанище (154 000 евро)

Двустайният апартамент се намира на първа линия в апартаментен комплекс "Арена", непосредствено до Марина Диневи в Свети Влас.

Разположен на четвъртия етаж, той предлага директна гледка към яхтеното пристанище, морето и пясъчния плаж до него. Имотът се състои от хол с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, спалня и голяма тераса.

Непосредствено до апартаментния комплекс е изграден голям паркинг.

Комплексът Диневи Ризорт разполага с басейни за възрастни и деца, модерен СПА център, фитнес зала, бутици, център за красота, интернет кафе, супермаркет, книжарница, открит амфитеатър и православна църква.

Вижте още: Сграда за милиардери: луксозна кула с асансьори за колите

Къща в комплекс „Делта хил“

Еднофамилната къща се намира в единствения жилищен проект, разположен на южния склон на природен парк „Витоша“. Къщата разполага с двор от 11000 кв. м, с изграден басейн на ниво „стоманобетон”.

На първото ниво, освен входно антре с фоайе и емпоре, дневна с трапезария, самостоятелна кухня, фитнес със сауна и парна баня, тоалетна и гараж, има още веранда от 200 кв. м, която обгражда почти цялото първо ниво на къщата.

На второ ниво е родителска спалня с дрешник и тераса, самостоятелен дрешник, кабинет и още три спални с две бани.

Комплекс „Делта Хил“ разполага с денонощна охрана и поддръжка, модерна новоизградена инфраструктура, пречиствателна станция, канализация и оптично окабеляване за интернет.