Човек трудно може да си представи, че Виктория Бекъм днес става на 40 г. Като една от Spice Girls, а след това и моден дизайнер, Виктория има забележителни професионални успехи.

Родена на днешната дата през 1974 г., Пош Спайс е най-голямата от трите деца на Жаклин и Антъни Адамс. На 20-годишна възраст тя се изправя срещу 400 конкуренти за място в Spice Girls, посочва БГНЕС.

Групата има девет песни номер едно в британските музикални класации, продава над 80 милиона копия по целия свят. След разпадането им през 2000 г. Виктория започва самостоятелна кариера, но продава само 50 000 копия от соловия си албум.

Spice Girls се събират през 2007 г. за 47-дневно турне, а хонорарът на всяка една от певиците е около 20 милиона долара. През 2012 г. отново излизат заедно на сцената по време на церемонията по закриването на Летните олимпийски игри в Лондон.

По време на тяхното участие те са най-обсъжданите личности в Twitter. Само за една минута са публикувани повече от 116 000 туита.

След разпадането на Spice Girls Виктория се насочва към света на модата, като се превръща едновременно в модна икона и дизайнер. Шест пъти се появява на корицата на списание Vogue, в това число на корицата на британския, руския и германския Vogue.

През 2007 г. тя създава марката си Victoria Beckham с колекция от деним. През 2012 г. печалбите й възлизат на 15.4 милиона паунда.

Виктория е известна и като нежната половинка от най-известната светска двойка на Острова. Двамата с Дейвид се радват на щастлив брак вече 14 години и имат четири деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

Като двойка Дейвид и Виктория създават своя марка, която им носи по 100 000 паунда на ден.