Едни от най-известните и цитирани икономисти в България ще открият петото издание на най-голямото икономически форум у нас – Шумът на парите.

Събитието ще се проведе на 14 и 15 май в Кемпински хотел Зографски, зала София с начален час 9.30 часа. Форумът е безплатен за посещения.

Модератор на първата дискусия на Шумът на парите ще е Владимир Каролев, а сред лекторите личат имената на Георги Ангелов, Лъчезар Богданов, Емил Хърсев и главният изпълнителен директор на Елана Финансов Холдинг Камен Колчев.

През настоящата година дамската част от лекторите ще е представена от бившия съветник по икономическите въпроси на президента Росен Плевнелиев - Димана Ранкова.

Първият ден на събитието ще продължи с панелите „Банки и небанкови финансови институции“ и ще завърши с „Имоти“, където представителите на топ агенции в страната ще дискутират жилищният пазар в България.

Повече информация за програмата, както и имената на потвърдилите лектори може да намерите на profit.bg/forum или фейсбук страницата на събитието.

Форумът "Шумът на парите" се осъществява със съдействието на Сосиете Женерал Експресбанк, ДЗИ – KBC Group, Лукс Имоти, ПОК Доверие, Провидент Файненшъл България, Консултантска къща Амрита и ActivTrades.

Организационен партньор на събитието тази година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Медийни партньори на събитието са сп. Мениджър, Дарик радио, новинарските сайтове fakti.bg, novini.bg и cross.bg, както и специализираните imot.bg, Seenews и insurance.bg.