Проектирането на колоритен, освежаващ и уютен хол е предизвикателство дори за професионалистите. Това е стаята, в която семейството прекарва голяма част от своето време.

Тя се използва за забавление, почивка и комуникация. Как да изберете интериор, който ще подпомогне всички тези дейности?

Вижте още: Най-екстравагантните стаи в дома на Ким и Кание Уест

Можете да изберете смели щампи и тъкани, колоритни мебели, шарени стенни покрития и забавни аксесоари. Добавете към всичко това няколко ярки акцента и задачата ви ще бъде изпълнена.

Вижте още от съветите на дизайнерите, с помощта на които да превърнете хола в идеалната стая:

Създайте фокусна точка

Ако стените са в скучни цветове, можете да разнообразите интериора, като добавите цветно петно – без значение дали става въпрос за пъстра дамаска, мебел в ярък цвят или различни аксесоари.

Създайте уникален декор

Често посещението на антикварните магазини може да ви помогне да се сдобиете с уникални мебели и аксесоари, които ще превърнат стаята в неповторима.

Не е задължително да се изхвърляте за скъпи неща, които са масово производство. Потърсете сред приятели и познати творчески натури, които също могат да изработят за хола ви уникати.

Създайте взрив от цветове

Вижте още: 12 от най-абсурдните снимки от обяви за имоти

Не се притеснявайте от многообразието. Кой е казал, че стените трябва да са в един цвят или пък дамаските на мебелите да си пасват?

Скучните стаи сигурно изглеждат така, но вие не искате това за вашия хол, нали?

Създайте тематична стая

Морски мотиви, градински мебели, които навяват на почивка на двора или черен и бял интериор като в шахматна дъска – винаги можете да измислите тема за любимата си стая.