По случай Световното първенство по футбол в Бразилия Мтел ще зарадва своите клиенти със специалнa DVD колекция “Пътят към Бразилия”, посветена на Мондиала.

До 31 юли всеки нов или настоящ клиент на телекома, който се абонира или поднови своя договор за фиксиран интернет и цифрова телевизия, гласова мобилна услуга с мобилен интернет или само мобилен интернет, има изключителния шанс да спечели DVD колекцията.

В нея се включват три DVD диска, като два от тях показват как отборите от отделните групи са стигнали до Световното първенство по футбол 2014. В третия диск могат да се видят и най-големите звезди от всяка страна, която участва в надпреварата, като Меси, Роналдо, Рууни, Неймар и други.

От 12 юни светът ще бъде футбол и фенове от цял свят ще следят пред екраните надпреварата между най-добрите отбори. А клиентите на Мтел ще могат да се настроят на футболна вълна преди старта на Световното, като си припомнят някои от най-вълнуващите моменти от мачовете от предварителните квалификации чрез DVD колекцията “Пътят към Бразилия”.

Само преди дни Мтел предложи на новите и настоящите си клиенти на цифрова телевизия и интернет възможност да се възползват от услугата Мултиекран, с която могат да гледат телевизия и на мобилните устройства – смартфон, таблет или лаптоп.

Услугата ще бъде безплатна до края на годината. Чрез нея клиентите на телекома могат да гледат до 17 ТВ канала на своите мобилни устройства. Сред тях е и БНТ HD, по който ще се излъчват мачовете от Световното.

В допълнение предложението идва и с безплатен HD спорт пакет от 9 канала. С офертата от Мтел най-запалените фенове на футбола ще извървят „Пътят към Бразилия”, а след това ще могат да следят всички дербита на своето мобилно устройство по всяко време и на всяко място.