Новият iPhone 6 се очаква да бъде представен през септември, като умишлено или не, определено не е най-пазената търговска тайна в света.

Много снимки и информация изтекоха в интернет за един от най-чаканите смартфони на тази година. Eто и какво могат да очакват потребителите според информацията в световната мрежа, събрана от изданието Business Insider.

Ще е с по-голям дисплей

Едно от най-сигурните неща е, че дисплеят му за пръв път ще е по-голям от този на настоящите модели, които досега се запазваха без промяна при новото поколение от модела. Новият модел ще е с дисплей от 4.7-инча, като най-вероятно ще бъде представен и модел с 5.5-инча, който обаче се очаква да излезе на пазара по-късно.

Виж още: Скоро в iPhone - функции за управление на дома

Скоро в iPhone - функции за управление на дома

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Skoro-v-iPhone---funktsii-za-upravlenie-na-doma/nid-123577.html Скоро в iPhone - функции за управление на дома

Скоро в iPhone - функции за управление на дома

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Skoro-v-iPhone---funktsii-za-upravlenie-na-doma/nid-123577.html

Дисплеят ще е супер устойчив

Очаква се дисплеят на смартфона да е направен от изключително здрав материал, който е почти невъзможно да се надраска или счупи при нормална употреба и изтърване. Освен изключително здрав, дисплеят най-вероятно ще може да се огъва.

Дисплеят ще е по-ярък

Не само че ще е по-голям, но новият дисплей на iPhone 6 се очаква и да е по-ярък. Резолюцията му най-вероятно ще е при ниво от 1 704 х 960 пиксела, спрямо 1 136 х 640 пиксела при предходния модел с 4-инчов дисплей.

Дисплеят ще вибрира при допир

Новият смартфон се очаква да има възможност да вибрира леко при допир на неговия дисплей. Това е направено с цел по-голямо удобство при набор на текст.

Моделът ще е по-тънък

Въпреки че все още не е напълно ясен новият модел на смартфона най-вероятно ще е по-тънък от своя предшествиник, а дизайнът му може в много по-голяма степен да се доближава до този на iPod, отколкото до последната пета версия на модела.

Ще се предлага в два цвята

Според първоначалните данни новият модел най-вероятно ще се предлага в два цвята – черно и сребристо.

Лесно ще могат да се правят разплащания, както и да се обменят данни.

Налице са спекулации, че с модела ще може да се плаща или да се обменят данни само чрез допир на устройството.

Ще може да се зарежда безжично

Това е едно от най-малко вероятните неща, които ще може да прави новия iPhone, но има няколко източника, които спекулират, че това ще може да се прави с новия модел.

Ще е с по-добра производителност и по-издръжлива батерия

Apple има навика да оборудва новите си поколения iPhone с по-бързи и по-мощни процесори. Има спекулации, че новият модел ще е със следващо поколение чипове – с името А8, които ще наблягат върху потреблението на енергия, което ще означава и по-издръжлива батерия.

Може да е с много по-добра камера

Много спецалисти изризиха мнение, че камерата на новия модел може да е значително по-добра от тази на нейните предшественици. Очаква се тя да има оптично стабилизиране.

Възможно е да дава информация, като температура и атмосферно налягане

Разработчици са открили скрит код в последната версия на iOS за даване на информация, свързана с температурата и атмосферното налягане.

Виж още: Най-добрите бюджетни смартфони у нас (до 500 лева)

рочети повече на: http://profit.bg/news/Naj-dobrite-byudzhetni-smartfoni-u-nas-(do-500-leva)/nid-124275.html