Известният актьор и продуцент Робин Уилямс беше намерен мъртъв в дома си. Смъртта на любимия комик шокира не само колегите му, но и милионите му почитатели. След „Добрият Уил Хънтинг“, „Джуманджи“, „Мисис Даутфайър“, „Двестагодишен човек“ и много други филми Робин Уилямс завинаги ще остане в историята на киното.

Комикът винаги е бил желан гост на вечерни шоута, телевизионни предавания и комедийни концерти благодарение на чувството си за хумор и невероятния си чар. Woman.bg събра най-добрите цитати на известния актьор – някои шеговити, а други философски.

„Зарязах училището и не можех да си намеря работа като актьор. Точно затова започнах да ходя по клубове, където можех да се изявя като комик. Винаги съм обичал да импровизирам, а „стендъп“ дава чудесни възможности за това. По време на представлението оставате само ти и публиката“.

„Ние пишем и четем стихотворения, не защото са сладки. Правим го, защото сме от човешката раса. Видът ни е изпълнен със страст. Медицината, законодателството, бизнесът, технологиите – всички тези благородни занимания са необходими за поддържане на живота. Но поезията, красотата, романтиката и любовта са това, благодарение на което все още живеем“

Още можете да видите тук