Най-високо платеният спортист в света в момента обяви, че има вероятност мачът му срещу британския боксьор Амир Хан да се проведе пред 80 000 души на стадион Уембли през 2015 г., пише Telegraph.

“Никога не казвай никога,” заяви Мейуедър преди повторния му мач по-късно днес срещу аржентинския боксьор Маркос Майдана.

“Трудно е да се каже къде ще е следващия ми мач, а аз никога не съм изключвал Великобритания като възможност за мач в бъдеще. В момента трябва да се концентрирам за мача с Майдана и правя точно това.”

Вижте още: Най-добре платеният спортист в света пред отказване

Мейуедър отказа да коментира дали следващия му мач ще е с Амир Хан, добавяйки, че цени феновете си във Великобритания и че е казвал, че са едни от най-добрите в света, защото за запознати със спорта и го ценят, както и че много от тях са посещавали негови мачове в Лас Вегас.

Мейуедър победи Майдана в първия мач между двамата през май. След като вторият мач между двамата приключи тази нощ Мейуедър ще е спечелил 64 млн. долара от двете срещи. Майдана пък ще е спечелил една десета от тази сума.