Тези американски хотели са особено красиви през есента:

Montage Deer Valley, Парк Сити, Юта

Хотелът се намира в Парк Сити, Юта, на живописно място в планината Уасач – регион с изключителна красота през есента.

Организираните от хотела разходки водят посетителите сред колоритната местна фауна на фона на невероятните червени дъбове и зелени елхи.

Околностите на Парк Сити са добре познати като дестинация за зимни спортове, но топлите есенни дни, комбинирани с хладни нощи и оскъдни тълпи извън сезона, го правят отличен избор за есенно бягство.

Blantyre, Бъркшир, Масачузетс

Това е великолепно имение в английски стил, разположено в сърцето на Бъркшир, Масачузетс.

Курортът разполага с широки възможности за наблюдение на есента - включително и хамаци, които се полюшват на задната веранда, където можете да се сгушите с чаша горещо какао.

Ако решите да се подвизавате по-далеч, персоналът ще ви приготви кошница за пикник от ресторанта на хотела.

В Бъркшир есента обявява пристигането си с цветен дисплей на листата през първата седмица на октомври. Route 7 и Route 2 предлагат незабравими гледки зад волана.

Madeline, Телърайд, Колорадо

Гостите на хотела в Телърайд могат да изпробват всички живописни маршрути в близката планина, да не говорим за ресторантите и възможности за забавление.

Освен това спа центърът и басейнът на хотела са идеално място за отдих.

Телърайд, Колорадо е дом на някои от най-зрелищните окраски на есента. Започвайки с горичките от трепетлика, осеяли планината Сан Хуан, които избухват в ярки нюанси на жълто и златно в средата на септември.

Вижте още: 20 снимки, които показват красотата на есента

Lake Arrowhead Resort & Spa, Сан Бернардино, Калифорния

След шофиране на първия участък от World Highway, ще пристигнете в красивия Lake Arrowhead Resort & Spa.

В чест на сезона гостите могат да резервират процедура с подправки Body Scrub Spa в курорта на боровете и да се насладят на топлите аромати на тиква, карамфил и канела.

World Highway отвежда шофьорите в сърцето на националната гора Сан Бернардино. Тръгнете от града със същото име и направете 17-километров преход през есенната гора до езерото Ароухед.

Omni Grove Park Inn, Ашвил, Северна Каролина

Сгушен в красивите планини близо до Ашвил, Северна Каролина, Omni Grove Park Inn предлага прекрасен есенен изглед.

Спа центърът на курорта има открита пагода, в която можете да се отпуснете с масаж.

Ашвил и околните планината Блу Ридж не могат да се оплачат от недостиг на цвят през есента. Посетете имението Вандербилт, за да го видите в цялата му есенна слава.

Tides Inn, Ървингтън, Вирджиния

Хотел Tides Inn се намира на брега на залива Чесапийк, което го прави чудесен изходен пункт за комбиниране на есенни разходки с дегустация на вино в лозаро-винарския район.

Любителите на голфа могат да се насладят на една игра в Golden Eagle course на курорта.

Падналите листа се съчетават с прибирането на гроздето, за да превърнат региона Чесапийк бей особено привлекателен през есента. Вземете си яке и велосипед и прекарайте деня на педалите от една винарска изба до друга.

Fairmont Tremblant, Квебек

Намиращ се в планините на Квебек, Fairmont Tremblant предлага перфектната есенна разходка.

Можете да направите резервация на велосипеди под наем, да си купите билети за панорамния лифт до върха на Мон Тремблан, да се насладите на екскурзии сред листата на дърветата, да пояздите или да пийнете чай край голф игрището.

Дисплеят от цветни листа на явор, бук и бреза е легендарен, особено в края на септември.

Вижте още: Гитхорн – градът без пътища

Mandarin Oriental New York, Ню Йорк

Гледката към Централ парк от стаите на луксозния Mandrient Oriental New York направо ще ви плени.

През прозорците от пода до тавана ще можете да се насладите на есента в белите дробове на града.

Stowe Mountain Lodge, Върмонт

В алпийски стил, Stowe Mountain Lodge е класика, която предлага най-съвременни удобства. Всяка стая разполага с изключителни гледки към планината.

Някои от най-добрите в света есенни цветове допълват неповторимия пейзаж с покрити мостове, бели църкви, искрящи езера и гористи местности.

Sun Mountain Lodge, Вашингтон

Вашингтонският Sun Mountain Lodge дава на гостите си достъп до повече от 3000 акра девствена пустош за колоездене, туризъм, разходка с лодка, конна езда, голф или риболов.