Стивън Хънг ще има нужда от огромен гараж.

Хотелският предприемач, който притежава хотел Louis XIII в Макао, е поръчал 30 автомобила Rolls-Royce Phantom, като това е най-голямата единична поръчка, която компанията някога е получавала, информира CNBC.

Хънг ще използва луксозните автомобили, за да транспортира гостите на хотела си.

Нито от Rolls Royce, нито от компанията на Хънг засега са обявили цена, но базовата цена на поръчания модел, който е с удължена колесна база, обикновено е 475 000 долара.

В поръчката са включвани и двата най-скъпи модела Rolls-Royce Phantom, поръчвани някога, които ще имат позлатени детайли отвън и отвътре.

Другите коли ще имат няколко елемента специално по поръчка, както и специални часовници, които са дизайн и изработка на Graff Luxury Watches.

"Автопаркът от коли Phantom на The Louis XIII ще бъде една от най-впечатляващите гледки в Макао, когато пристигнат в хотела през 2016 г.," казва Торстен Мюлер-Отвос, главен изпълнителен директор на Rolls-Royce Motor Cars.

Хънг също така не трябва да се притеснява за мястото за паркиране. От автомобилната компания са помогнали с проектирането на паркоместата и ще осигурят обучение за шофьорите и валетата.