Франк Поларо прави екзотични мебели от дърво, като негови клиенти са милиардери като Лари Елисън, Майкъл Дел, Джими Даймън, Дейвид Гефен и още около 30 души от списъка на Форбс. Гефен е толкова доволен, че го препоръчва на свои приятели и му е довел 20-30 клиенти. Звезди като Джери Зайнфелд, Роберт Де Ниро и Алек Болдуин също имат негови мебели.

Неговото ателие за мебели прави по 150 проекта на година.

Цените са от 25 000 долара за кресло до над 500 000 долара за маса за трапезарията.

Брад Пит е не само негов клиент, но и приятел, с който Поларо работи по няколко модела. Те са от линията Pitt-Pollaro и включват маси, легла и вана за двама.

Поларо е на 12 години, когато в училище правят проект от дърво и той се удивлява от него. „Не можех да повярвам, че дървото може да бъде в такива цветове,“ казва той.

Започва работа като помощник дърводелец, а на 21 години започва свой бизнес. Това е през 1988 година. Той се концентрира над проекти с уникален дизайн, чиято изработка отнема дни и седмици.

Работи с луксозна дървесина, а клиентите му са хора, готови да платят астрономически суми. Компанията му има 28 служители. Поларо няма дългове и притежава всички свои машини (не ползва под наем).

Това е ваната, която е проектирал заедно с Брад Пит: