За щастие много от домакинските уреди се предлагат и в миниатюрни версии за из път, в това число овлажнители на въздуха, ютии и дори барбекюта. Те не само са лесни за пренасяне, но и предлагат гъвкавост в най-различни условия.

Вижте няколко подобни уреда, подбрани от Mashable, които могат да превърнат всяка дестинация в дом далеч от дома.

1. Преносим овлажнител за въздуха

Преносимият овлажнител за въздуха на Satechi e едно изключително удобно устройства: Всичко, което трябва да направите е даго поставите върху отворена бутилка с вода и да го включите към USB порт.

2. Будилник за пътуване

Будилникът за пътуване на MONDO, който печели наградата Red Dot за дизайн през 2013 г., е с размерите на кибрит и се предлага в четири различни цвята. Той е идеален за тези, които искат да използват класически часовник аларма вместо смартфона си, докато са на път.

Вижте още: 13 безполезни аксесоари за пътуване

3. Безжична тонколона

Безжичната тонколона JBL Flip 2 може да стриймва музика от всяко Bluetooth устройство и е лесно преносима. Тя също така има вграден микрофон и функция за премахване на шума и може да бъде използва за като говорител за бизнес срещи.

4. Мини ютия

Ютията е играе важна роля при пътуванията. Мини устройството на SteamFast се предлага с топлоустойчива пътническа чанта и работи на двоен волтаж.

5. Преносимо барбекю във формата на куфарче

Това преносимо барбекю се заключва и дори има отделение за събира на пепел. Винаги е страхотно когато се прави барбекю на открито, а това преносимо устройство дори изглежда елегантно.

6. Четка за зъби

Четките за зъби вече са достатъчно компактни, но това, което прави четката на Travel Sonic особено привлекателна е калъфът с които се предлага, в който могат да влязат още портфейл и други важни неща.

7. Устройство за по-удобно зареждане на телефони

Когато пътува на човек му се налага да използва електрически контакти на страните места. Smooth Trip Teleport Caddy е проектирано така че да улесни това. Синьото калъфче може да се прикрепя с вакуум към стената и може да съхранява както телефона, така и кабела.

Вижте още: 8 от най-ужасните (и смешни) фитнес продукти

8. Чанта за мръсни дрехи

По време на почивка човек може да има проблеми с мръсните дрехи. Тази чанта може да е доста удобно в подобни случаи. Тя също така има вътрешни отделения, които улесняват сортирането на дрехите.

9. Сгъваща се дъска за рязане

Тази сгъваща се дъска за рязане е част от колекция в Музея на модерните изкуства. Тя може да се сгъва за по-лесно съхранение и може също така да добива формата на улей за по-лесно изсипване.

10. Преносима самобръсначка

Тази преносима самобръсначка на MUJI е малка и удобна, което я прави страхотен подарък за всеки пътуващ по работа.

11. Мини преса за коса

Тази миниатюрна керамична преса за коса 2 в 1 може да бъде използва както за изправяне така и за къдрене. Тя може да бъде съхранявана както в куфара така и в личния ви багаж.