Admiral Markets Group е ветеран във форекс индустрията - ние държим на традиционните добре извършвани услуги и ценим взаимоотношенията ни с клиентите, поставяйки вашата търговия пред всичко друго, което правим.

Верни на финансовия ни опит и знания, ние сме в крак с новите развития и винаги искаме да подобряваме услугите ни. Вашите търговски нужди са изключително важни за нас и винаги се стремим не само да посрещнем, но и да надминем очакванията и изискванията ви за качество, разнообразие и спазване на нормативната уредба за продуктите, предлагани от нас.

Форекс индустрията е основно задвижвана от технологиите и през следващите години ще посрещнем вълнуваща промяна в индустрията като цяло. Технологията, която доскоро се използваше само от професионални търговци, вече става достъпна и на масовата аудитория, поставяйки нови висоти в инвестиционните стандарти, надминарайки „добрия стар“ модел на пазарна екзекуция.

От 06 октомври 2014 г. ние значително променихме условията на сметките ни. Новите ни сметки имат за цел да задоволят всичките ви нужди за търговия, включително най-взискателните търговски стратегии. Новите типове сметки са задвижени от иновативните тенденции в ECN технологията, проектирани са в съответствие с данните за търговията ви и са анализирани от експерти.

Тествайте сега едни от най-добрите условия за валутна търговия:
- Над 60 валутни двойки, CFD-та на метали, индекси, акции
- Минимални спредове от 0 пипса
- Най-добрата ECN технология на изпълнение
- Без слипидж
- Гъвкав ливъридж до 1:500.

Отвори демо сметка от тук!