Силициевата долина е известна с технологиите, а не с модата. Все пак много от шефовете на компании имат свой собствен стил – Марк Закърбърг е винаги небрежен като колежанин, Шерил Сандберг и Мариса Майер носят рокли на известни дизайнери.

Вижте един бърз наръчник за това как да се обличате като елита на Силициевата долина:

Шефът на Square Джак Дорси се счита за един от най-стилните мъже в Долината. Той обикновено носи кожени якета и елегантни костюми на Prada и Hermès. Често носи риза на Dior Homme с обърната яка. Една такава струва около 80 долара.

Марк Закърбъг от Facebook носи тениски, дънки и маратонки. Наскоро в интервю той каза, че се облича небрежно, защото така не се разсейва и може да се фокусира над решенията, които взема.

Аарон Ливайн, CEO на Box, обикновено носи сако на J.Crew и маратонки на Puma или Tiger. Сакото на J. Crew струва около 405 долара, а маратонките на снимката струват 60 долара.

Шерил Сандберг от Facebook обича рокли с къси ръкави на Calvin Klein и боти на Prada ankle boots.

Джеръми Стопълман, CEO на Yelp, обича комбинацията спортно сако и дънки. Сако като това на снимката може да бъде купено от Gap за 118 долара.

Тим Кук от Apple обича ризи и дънки. Тези дънки на Levi's струват 68 долара.

Али Пинкъс е един от основателите на One Kings Lane и съпруга на Марк Пинкъс, основател на Zynga. Тя обикновено отива на работа с пуловер на Isabel Marant, дънки J Brand jeans и ниски боти на Chloe.

Сергей Брин от Google се облича спортно. Той често може да бъде забелязан с Vibram FiveFingers на краката (52 долара) и със спортна блуза за 18-20 долара.

Кевин Състром, CEO на Instagram, обича елегантния стил. Тук е с пуловер за 70 долара от J. Crew и с велурени обувки за 120 долара.

Мариса Майер от Yahoo обича модата. Тя често носи рокли и костюми на Carolina Herrera, Alexander McQueen, Balenciaga.

За разлика от други технологични шефове нейните дрехи са винаги доста скъпи.

Тази рокля струва 1 690 долара и е на Oscar de la Renta.