Само за една година от създаването си форумът на Мтел успя да привлече над 6 хиляди от онлайн потребителите в България, а платформата вече е посетена над 400 хиляди пъти.

Днес във форума могат да бъдат намерени близо 2100 теми, с над 2000 повече от първоначалните, които сега обединяват над 15,700 мнения.

Така http://forum.mtel.bg/ затвърждава основната си цел, а именно клиентите на Мтел и феновете на мобилните технологии да общуват всекидневно помежду си, да обменят опит и да получават полезна информация за продуктите и услугите на компанията.

Мтел се стреми не само да увеличава броя на коментарите във форума, но те да бъдат и максимално полезни за потребителите на телекома. Силно нарастващият интерес и голямата активност в категориите „Интернет и ТВ“, „Разговори“ и „Устройства“ през последните 12 месеца доказват успеха на компанията в тази посока. Едни от най-посещаваните теми във форума са свързани с устройствата с операционна система Android и тези с марката Lenovo.

По случай рождения ден на форума, Мтел ще раздаде технологични награди на най-верните си фенове.

От днес до 22 февруари потребителите могат да се включат в играта на телекома и да спечелят таблет Lenovo и външни преносими батерии за смарт устройства.

Предизвикателството пред потребителите е да споделят във форума своята любима тема, която през годината им е била най-полезна и да разкажат с какво.