Американците обичат две неща: бързото хранене и оръжията. И двете ще ги намерите в Shooters Grill – тематичен ресторант в американския щат Колорадо, намиращ се в град, наречен изненадващо Райфъл (пушка на английски).

Клиентите с оръжие в ресторанта са добре дошли, а табела на входа гласи: "Пистолетите са добре дошли. Моля, дръжте оръжието в кобура, освен ако не възникне друга необходимост. В такива случаи разумната и точна стрелба ще бъде оценена."

Декорът в ресторанта остава верен на темата, а храната от менюто включва имена като "M16 бурито" и други ястия, примесени с оръжейни термини.

Но определено си заслужава да влезете в ресторанта, за да видите сервитьорките. Дръжте ръцете си обаче далече от тях, защото те сервират храната с напълно зареден пистолет в кобура.

Първоначално служителите не носят оръжие, но само месец след стартирането на заведението за хранене човек е убит в близост до него, което ги кара да се въоръжат.

Вижте още: 6 странни ресторанта

Лорън Бойберт, собственик на заведението и майка на четири деца, казва, че просто позволява на клиентите и служителите да упражняват конституционното си право да носят оръжие.

Ресторантът привлича любопитни клиенти от всички краища на САЩ и е толкова популярен, че понякога свършва храната. Тогава някои клиенти пускат куршуми или съвети.