Когато си помислите за къща за 4.2 млн. долара в един от най-скъпите американски квартали, вероятно ще си преставите нещо перфектно планирано с уникален интериор. Всъщност, повечето хора ще оформят именно по този начин интериора си, но не всички. Някои предпочитат да използват вътрешността на къщата като платно за експерименти.

По този начин си обясняваме това, което се е случило в тази впечатляваща и внушителна къща. В момента тя е пусната за продажба. Намира се в Бронксвил, Ню Йорк. Общата площ на къщата е около 560 кв. метра. Досега в нея са живели двама артисти и определено не са оставили и едно кътче, непипнато от тях.

Моник Рафърти, мениджър на компанията за продажба на имоти, споделя: "Единият от собствениците прави карикатури и колекционира исторически ценни бронзови животински скулптури, а другият създава колоритни природни инсталации, скулптури и картини". Това е достатъчен на пръв поглед жокер, за да започнете да придобивате представа какво ви очаква в къщата.

Еклектичният дизайн, който често е неонов, се е превърнал в постоянен мотив.

Районът около къщата е приятен и облагороден. Специалисти се надяват именно тези предимства на имота да го продадат. Защото поради други причини, това вероятно ще стане трудно.

Уверете се сами:

Вижте още: Супер кич в Калифорния

Вижте още: Имот на седмицата: кич в Бояна за 140 000 евро