Изпълнителните директори на Уникредит Булбанк, Майкрософт България, Виваком, Пощенска банка, Българска фондова борса и София Тех Парк.

Това са само част от лекторите в шестото издание на Шумът на парите, което ще се проведе на 12 и 13 май в Кемпински хотел Маринела.

Форумът, който наскоро бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар у нас през 2014 г., отново ще се отличи с трима международни лектори.

За своето съответно второ и трето участие от Гърция и Австрия ще пристигнат изпълнителните директори на Helex Group и Виенската фондова борса, докато Ивана Газич, президент на УС на Загребската фондова борса, ще участва за първи път във форума.

Икономическият панел отново ще събере на една сцена едни от най-добрите икономисти в страната в лицето на Георги Ангелов, Лъчезар Богданов, Емил Хърсев и Владимир Каролев.

Всички лектори, както и програмата на събитието, могат да бъдат намерени на: profit.bg/forum

Повече информация за събитието очаквайте в следващите дни в сайта Profit.bg, както и на страницата на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1569783906606758/

Шумът на парите' 2015 се провежда с подкрепата на ВИП спонсорите Уникредит Булбанк, Виваком, Galaxy Investment Group, както и спонсорите Лукс имоти, Амрита, София интернешънъл секюритиз, Борика Банксервиз и Peugeot.

Медийни партньори на събитието са: novini.bg, fakti.bg, Агенция Фокус, kaldata.com, imot.bg, pariteni.bg, economic.bg, сп. Форбс, сп. Икономика.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.