Годишната ритейл конференция Make IT Work: Retail 2015 ще се проведе на 7 април в Шератон София Хотел Балкан.

Организатор на събитието е консултантската компания Балкан Сървисис, лидер при внедряване на софтуерни решения за ритейл бизнеса. Събитието ще включва последни проучвания на пазарната среда, представени от независимата агенция за пазарни проучвания CBN – Pannoff, Stoytcheff & Co.

Успешни практики ще споделят водещи компании, сред които Debenhams Bulgaria, Винпром Пещера, FF Group Bulgaria, ВЮРТ България.

Програмата включва работна среща, на която гостите ще имат възможност да получат компетентен отговор на въпрос от областта на: анализ на продажби, решения за мърчандайзинг, управление на мобилни търговски екипи, специализирани решения за продажби на дребно.

Конференцията ще събере над 100 професионалисти от областта на търговията и дистрибуцията. Програма на конференцията и записвания тук.

Повече за Балкан Сървисис:

Балкан Сървисис предлага консултантски услуги в сферата на приложенията за управление на бизнеса с акцент върху ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence) и CRM (Customer Relationship Management). Компанията и е сертифициран партньор на IBM за услугата BPM (Business Process Management) и на немската LucaNet AG за финансовите й продуктите за консолидация на отчети и планиране.

Освен това предлага IT поддръжка и услуги, както и изготвяне и управление на Европейски Проекти в сферата на технологиите. Балкан Сървисис е лидер на пазара за ритейл сектора у нас с над 150 успешно внедрени и работещи ERP, CRM и BI проекти във водещи компании. Сред клиентите й са: Coca-Cola Hellenic, Бони Холдинг, Ficosota, Unilever, Intersnack, Дерони и други.