Qatar Airways предлага на желаещите да посетят далечни топ дестинации намаления до 30% при покупка на двупосочен билет в дните до 19 април. Промоцията е с дълъг период на пътуване - до 10 декември 2015 г.

Билети могат да бъдат закупени в офиса на Qatar Airways на бул."Патриарх Евтимий" 49, от агентската мрежа и директно на официалния сайт qatarairways.com/globalsale без такса за издаване.

Въпреки 7-дневния период на продажба, от авиокомпанията съветват тези, които искат да се възползват от най-добрите цени, да резервират още в първите дни, тъй като промоцията е глобална и местата се резервират бързо.

Qatar Airways зарадва настоящите си и бъдещи клиенти с още изненади, като обяви старта на полети до Занзибар от 1 юли 2015 г. Повече възможности за любителите на Африка, които ще бъдат очаровани от прелестите на новата дестинация.

Търсещите екзотиката на Индонезия ще се насладят на перфектни връзки и в двете посоки и кратко полетно време до Бали след пускането на втори за деня полет от средата на юли. Полетите до Джакарта също се увеличават - можете да разчитате на изгодни оферти, дори извън промоциите. Приятно пътуване до Бали на борда на 5-звездния превозвач, насладете се на високо качество, лукс и сигурност.

Qatar Airways е една от най-бързо разрастващите се авиокомпании в света. Днес националният превозвач на Катар оперира до 146 бизнес и туристически дестинации в Близкия Изток, Азия, Австралия, Африка и Америка и разполага с флотилия от 151 нови модерни самолета.

* Моля, запознайте се с условията на настоящата промоция, когато резервирате места.

За повече информация, моля посетете официалния сайт www.qatarairways.com или Facebook, Twitter, Google+, Instagram и YouTube.