Тази уникална кирпичена вила може да бъде видяна като пример в много книги за естествено строителство. Тя е уютна и гостоприемна. Направена е от местни и еко материали, заобиколена от овце, градини и овощни дръвчета.

Вилата има селски вид и определено функционира на този принцип – около нея са разположени няколко ферми и малка частна винарна. Хвърлете поглед към снимките.

Рядко подхождаме към дома си като към продукт на собствените си ръце. Но тази приказна вила е направена от местен майстор.

За да създаде удобно местенце, което приветства с интериора си, Патрик Хенъбъри използва напълно естествени материали. Всичко идва от Мейн Айлънд, Канада.

Вижте още: Симпатична еко къща в Букурещ

Простичкият начин на живот се „подушва“ в прекрасната градина и овощните дръвчета. Но не се заблуждавайте, зад цялата тази красота стои много труд. Резултатът обаче е поразителен и си струва усилията.

Животът в провинцията си струва и тази вила представлява архитектурно бижу, което никой не би отказал. Разгледайте процеса на конструиране и отличните резултати.