Един нормален Boeing 747 обикновено побира до 600 души, но този модел е направен по поръчка само за един много богат човек.

Дигитални снимки показват интериора на този самолет, който предлага лукса на скъп хотел, въпреки пространствените ограничения.

Този джъмбоджет разполага с основна спалня и голяма трапезария. Самолетът има и допълнително място за спане на втория етаж, където има осем легла.

Той също така е пригоден и за правене на бизнес, благодарение на конферентната си зала и офис, така че собственикът да не се откъсва от работата си.

Направеният по поръчка Boeing 747 се смята, че е струвал на своя ултрабогат собственик 600 млн. долара, като работата по него е продължила точно три години, според DailyMail.

Това е салонът на самолета 747-8, представен от Greenpoint Technologies.

Основната спалня на самолета разполага с огромно легло, както и с кресло и диван за случаите, в които собственикът иска да се отпусне.

Вижте още: Qatar Airways представя първия в света Airbus A350 XWB

Конферентната зала на самолета е идеална за срещи с дългата си заседателна зала.

Тази стая, която може да бъде използвана за офис или за стая за гости, издава местонахождението си в самолета благодарение на прозорците си.

Основният апартамент може лесно да бъде объркан с луксозен хотел благодарение на своя интериор.

Вижте още: Това е най-скъпият частен самолет в света

В централната част на самолета се намира трапезарията, което е прикрепена към кухня, което пък позволява на собственика да се възползва от услугите на личен готвач.

Този самолет е един от най-скъпите частни самолети, създавани някога, като цената му се смята, че е достигнала 600 млн. долара.