Днес пообиколихмо из интернет и намерихме колекция от хипнотизиращи снимки на едно от най-красивите места на планетата Земя – Бахамите.

Уверени сме, че те ще ви накарат да поискате още сега да можете да се телепортирате, а понеже ще се убедите, че това умение все още не го владеете, ще поискате да си резервирате местенце и да отлетите със самолет възможно най-скоро.

За мнозина познавачи тези острови са като рай на земята и определено трябва да присъстват в списъка ви. Всички тези красиви бели плажове и кристално чистата вода представляват перфектното място за отпускане и отмара за ума, тялото и душата.

Като оставим настрана уникалните плажове, тук имате възможност да практикувате голф, да се наслаждавате на исторически атракции и да обикаляте из колоритни магазини.

Колкото до условията за настаняване, на Бахамите ще откриете много екзотични и луксозни хотели и комплекси. Там ще ви осигурят настаняване от висока класа.

Бахамите се радват на повече от 300 дни годишно слънчево време, но въпреки това най-доброто време за гостуване е в периода от май до ноември. Това място е идеално за семейна почивка, но най-често е популярно като дестинация за меден месец.

„Медените месеци” на Бахамите предлагат на щастливите двойки преживявания като никъде друга по света. Седемстоте тропически острова са необятно пространство за ненаситно пътешестване.

Младоженците могат да изберат да обикалят с часове, да релаксират на плажа, да плуват с делфини, да пазаруват ръчно изработени изделия, да се гмуркат и да събират миди и раковини или пък да се потопят в колорита на местната култура. Независимо от избора, едно е сигурно – меденият месец ще е незабравим.

Хвърлете поглед на снимките и се пригответе да се влюбите в Бахамите. Насладете се!

Вижте още: Най-скъпият остров под наем: Муша Кей

Вижте още: Десет от най- специалните плажове в света

Прилича на райско място, нали? Съветваме ви да включите тази дестинация в списъка с места, които задължително да посетите. Няма нужда да се тревожите за парите, защото на Бахамите винаги можете да намери добри сделки както за настаняване, така и за пътуване със самолет.

И ако наскоро сте сложили брачната халка, вероятно сме ви дали най-добрата идея за медения месец, който заслужавате да имате.