Висшият управленски мениджмънт на Виваком, Майкрософт България и Теленор ще вземе участие в панел Технологии на шестото издание на икономическото събитие Шумът на парите.

Това са Александър Грънчаров, член на УС и главен маркетинг директор на Виваком, Петър Иванов, изпълнителен директор на Майкрософт България, и Анатоли Краев, директор "Стратегия" в Теленор България.

Сред лекторите личат още имената на Елица Панайотова, изпълнителен директор на София Тех Парк, и Виктор Караджов, директор "Инвестиционно банкиране (Телеком, Медии, Технологии)" в Райфайзен Интернешънъл.

Панел Технологии ще се проведе от 12.45 часа на 13 май (сряда) в хотел Маринела (бивш Кемпински хотел Зографски). Форумът е безплатен за посещение, а повече информация около събитието може да се намери на profit.bg/forum.

Форумът Шумът на парите се осъществява със съдействието на ВИП спонсорите Уникредит Булбанк, Vivacom и Галакси Инвестмънт Груп, както и спонсорите Трейс Груп Холд, София Интернешънъл Секюритиз, ЛУКС ИМОТИ, консултантска къща Амрита, Peugeot и Борика Банксервиз.

Следвайте и Facebook страницата на Шумът на парите за последните новини около събитието.

Медийни партньори на събитието са fakti.bg, offnews.bg, novini.bg, kaldata.com, imot.bg, economic.bg, сп. Forbes, сп. Икономика, агенция Фокус и pariteni.bg.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.