Талисманът на Премиум Рали София – Свети Влас 2015 е първият за България и сериозно промотиран от Mercedes-Benz – AMG GT. Автомобилът е предоставен от официалния автомобилен партньор на Ралито EUROLINK.

По предварителна информация ни е известно, че звярът ще може да се види и преди старта на събитието, на едно от PR събитията на Премиум Рали – София Свети Влас. Кога и къде ще е то, остава скоро да разберем… Знаем само, че тази година ралито ще работи ексклузивно с верига заведения Планет клуб.

Както вече официално е обявено, събитието тази година ще се проведе от 16 до 19 юни, стартирайки от Свети Влас, преминавайки през Велинград и Белград и с финална дестинация София. От BLACK HORSE са подготвили атрактивна автомивка за финалния ден, която ще „разкрие“ възможностите на премиум продуктите им и ще „украси“ с усмивки лицата на отбори и публика.

Домакинът за награждаването и една незабравима вечер ще е Хотел Маринела. За още по-доброто настроение на победителите са се погрижили от ПРИМЕКС, които ще бъдат доста щедри, подарявайки комплект гуми без значение от марката и размера за призовото място и допълнителни изненади за подгласниците.

С нетърпение очакваме 16 юни! А вие?