Имението, което ще ви покажем тази седмица, е наистина впечатляващо.

То е с площ 1000 кв. метра и разполага с киносалон, сауна, спа център, фитнес, турска баня, огромен басейн и целият лукс, който може да с изисквате от къща с цена 2.5 млн. евро.

Домът е разположен върху 5128 кв. м и включва градина с изглед към морето и горите.

Къщата е на два етажа и има 5 спални.

На първи етаж се намират хол с отделна зона с камина и мека мебел, кухня, трапезария, две спални – всяка със своя баня, гардеробна.

Тук са и повечето от екстрите на дома - механа с камина и винарна, спа с релакс зона и фитнес зала със солариум и голямо джакузи, финска сауна и турска баня, зимна градина, закрито помещение за барбекю от 50 кв. м с градински мебели, което се използва за зимуване на цитрусовите дървета - лимони, портокали, помещение за котел и резервоар за парно отопление.

Къща е обзаведена с оригинални мебели, предмети на изкуството, картини на прочути Български творци и ръчно шити гоблени.

На втория етаж се намират киносалон, кабинет, перално помещение, три спални с отделни бани и тераси с прекрасни изгледи.

Към дома има сграда за гости и обслужващ персонал с обща квадратура 190 кв. м. Състои се от 5 спални, всяка с прилежаща баня, 2 кухни.

Домът има гараж за четири автомобила.

Цената е 2 500 000 евро.

Вижте снимки, предоставени от агенция ЛУКС ИМОТИ:

Виж още: Все повече българи купуват имоти за над 1 млн. евро

Виж още: Къща с гледка в Родопите

Спалните са пет.

Тоалетката в главната спалня:

Виж още: Вила в Слънчев бряг за 691 500 евро

Място за гледане на филми:

Механата: