Sea La Vie е стилна и спокойна частна резиденция, проектирана от архитектите от De La Guardia Victoria. Намира се на легендарния Pink Sands Beach на Харбър Айлънд, част от Бахамските острови.

Резиденцията е една от шестте, разположени в бутиков курорт Dunmore Resort, сгушен в южния край на курорта.

Красивите интериори са проектирани от Alessandra Branca, чийто изключителен стил и използване на цветове са видими в този имот.

Състоящ се от 436 квадратни метра жилищна площ, този крайбрежен хотел предлага четири спални с пет бани. Кацнала високо на дюната, къщата предлага страхотна гледка към морето от всяка стая.

Външната фасада е проектирана в U-форма, като къщата разполага с централен двор, което позволява безпроблемен достъп между закрито и открито пространство.

Помещенията са разпределени на две нива.

На първото се намира едно голямо помещение, семейна стая, кухня, трапезария, бар, основна спалня и спалня за гости. Другото ниво разполага с централна всекидневна, две спални за гости и мокро помещение.

Декорите с хващащи окото цветове и текстури създават елегантен и същевременно успокояващ естетичен дизайн. Почиващите в имота на брега на морето имат правото да използват всички удобства, които са на разположение в Dunmore Resort.

Ако се интересувате от този шикозен островен рай, можете да го купите за 8.25 млн. долара.

Вижте още снимки от имота:

Вижте още: Хипнотизиращи снимки от Бахамите, които ще ви изкушат