През последната година в България се наблюдава рязко покачване на потреблението на акрилни бои и лакове (повече от 20% спрямо 2014 г.) Тази тенденция предизвиква водещите производители в категорията да бъдат още по-иновативни при разработването на продукти на водна основа и качествено да удовлетворяват нуждите на крайния потребител.

Именно в ролята си на лидер на българския пазар на бои и лакове, за Оргахим АД е приоритет да работи усилено в тази насока и да обогатява асортимента си с решения от ново поколение.

След успешното лансиране на гамата Леко AQUA (включваща бои за дърво и метал и лакове), дойде ред и на иновация под бранда Protecta – продукт, съчетаващ в себе си едновременно ръждопреобразувател, грунд и боя за метал, и то на водна основа.



PROTECTA 3в1 на водна основа затвърждава позициите на бранда да предлага най-добрата защита за метал, като в същото време се позиционира като по-природосъобразен и по-лесен за използване продукт, предлагайки тройна защита с разтворител вода.

Както останалите продукти от семейството на PROTECTA 3в1, боята на водна основа е висококачествен продукт за повърхности от черни метали, който може да се нанася директно върху ръжда. Покритието е изключително устойчиво на всички атмосферни влияния – UV лъчeнието на слънцето, вятър, дъжд, сняг и лед.

Нанесеният слой PROTECTA 3в1 на водна основа издържа без никакви проблеми при тестове на солена мъгла над 100 часа, което гарантира анти-корозионните и качества.

PROTECTA 3в1 на водна основа предлага на потребителите отлична покривна способност, достигаща до 25-30кв.м /л за един слой. Произвежда се в най-предпочитаните цветове за боядисване на метални повърхности – бял, сив, кафяв и черен.

Боята е много лесна за употреба – не е нужна допълнителната покупка на разредител – продуктът се разрежда само с вода. Същото е и след приключване на работа - не са нужни различни видове почистващи субстанции, а всички инструменти се почистват също само с вода.

PROTECTA 3в1 на водна основа е с намалено съдържание на Летливи органични съединения и не съдържа опасни химични вещества.

Можете да намерите в търговската мрежа от месец юли.