Той е печелил Златната топка и всякакви други награди във футбола. Има милиони фенове и медиите постоянно пишат за него. Има някои неща, които Роналдо би искал медиите и феновете му да забравят.

Вижте кои са те:

Веднъж разби Ferrari за 200 000 долара

През 2009 година Роналдо изгубил контрол над автомобила си в тунел, близо до Мачестър. Колата изглежда ужасно, но самият той не е пострадал сериозно.

Защитници на животни го оплюха заради реклама

Роналдо прави по 28 млн. долара на година от реклами.

Виж още: Роналдо получава по 250 000 долара, за да пусне реклама в своя Twitter

През 2008 година Роналдо участва в ТВ реклама за Fuji Xerox, в която е представен като тореадор. С това си навлече гнева на организации за защита на животните.

На 14-годишна възраст е изключен от училище, след като хвърлил стол по учител

Роналдо не обичал много училището. Интересувал се само от футбол. На 14-годишна възраст е изключен от училище, защото хвърлил стол по учител. Причината? Учителят се държал „неуважително“ към него.

Беше сниман да уринира на улицата

Папараци го снимаха да излиза от нощен клуб в Сен Тропе и да уринира на улицата. Местната полиция го хвана още преди да успее да си закопчае ципа.

Интересното е, че Роналдо твърди, че не пие. Явно дори не е бил пиян по време на инцидента, а просто го е мързяло да отиде до тоалетната на клуба?

Снимаха го да шофира със сина си в скута

През 2012 година Роналдо беше сниман да шофира своето Lamborghini Aventador с 22-месечният си син в скута.

Ползва проститутки

През 2007 година Роналдо поканил 5 проститутки за купон в дома си в Манчестър. Те снимали с телефоните си и пуснали снимки в медиите. ПР екипът на Роналдо имаше доста работа да замазва ситуацията.

Историята около майката на детето му

През 2010 година Роналдо съобщи, че ще става баща. Никой не знае почти нищо за майката на детето. Тя е американка. Предполага се, че забременяването не е било планирано. Роналди е платил 10 млн. долара на жената, за да си мълчи.

Ролята му в червения картон на Уейн Рууни на финала на СП 2006

Когато Португалия и Англия се срещнаха на Мондиала през 2006 година, съотборниците от Манчестър Юнайтед забравиха всякакви приятелски чувства.

Рууни настъпи Роналдо в пререкание за топката. Роналдо веднага протестира пред рефера. Рууни го блъсна и в крайна сметка получи червен картон. Камерите показаха как Роналдо намигва към скамейката на португалците. От тогава доста англичани го мразят.

Изневерява на приятелките си

Топ моделът Ирина Шейк се раздели с Роналдо след 5-годишна връзка. Според медиите основната причина е, че той не може да бъде верен.

Бил в обвинен в изнасилване

И така освен, проститутки, изневери и уриниране на улицата, какво друго може да има, което Роналдо иска да забравим? А, да. През 2005 година той беше арестуван по обвинение в изнасилване на жена в хотел в Лондон. Той беше освободен поради липса на доказателства, но това е един от най-неприятните моменти в кариерата му.