Вече сме ви показвали снимки от блога "Rich Kids of Instagram" (виж повече тук).

Ако питате обаче някои от тийнейджърите, които са главни участници в него, те не живеят чак толкова екстравагантен живот.

„Ние не се хвалим. Просто имаме начин на живот, който другите разбират по някакъв изкривен начин,“ казва Рейа Бенитез, дъщеря на основателя на прочутото Studio 54 Джон Бенитез.

Тя има над 3 000 последователи в Instagram.

Гая Матис, пра-пра-внучка на френския художник Енри Матис, има над 15 700 последователи в Instagram.

„Ние просто се забавляваме. Всяка снимка може да бъде извадена от контекста,“ казва тя.

Андрю Уорън е начинаещ дизайнер и е в компанията на двете момичета, в която са още дъщерята на Робърт Кенеди - Кайра, дъщерята на Доналд Тръмп - Тифани, сина на Меджик Джонсън - Ей Джей, и актрисата Бела Торн.

Журналистите от Business Insider са прекарали един ден с Андрю, Гая и Рея, за да видят какво е да си на 20 и няколко години и да живееш като част от елита на Ню Йорк.

Срещат се с Андрю в неговия апартамент в елитна сграда до Сентрал Парк. Построена е през 30-те години. В нея са живяли Марк Джейкъбс, Конан О'Браян, италиански мафиоти и др.

Андрю иска да стане дизайнер. През октомври ще пусне своя марка дрехи.

Гая идва в апартамента на Андрю и облича няколко от дрехите в колекцията, за да ги демонстрира.

Викат си Uber и отиват на обяд. Гая разказва как обича да пътува от малка и първата дума, която е казала, е била avion - “самолет“ на френски.

Само това лято тя е посетила Париж, Тел Авив, Амстердам, Тунис, Ливан и Южна Франция.

Навсякъде ходи с кучето си Бамби.

Водила е кучето си в Лувъра в Париж. Тя ходи навсякъде с карта Sotheby's Preferred Card – тя е нещо като ВИП пропуск – с нея можеш да отидеш, където си искаш и не е нужно да чакаш на никакви опашки.

По време на обяда Андрю разказва как е прекарал лятото в Хемптънс. Правят си много селфита.

Обядват в Il Mulino Prime в Сохо. Сметката е 25 долара на човек.

Към тях се присъединява Рея Бенитез. Тя иска да се занимава с музика и да бъде Ди Джей. Все пак – баща й е Джон Бенитез. През 80-те той е излизал с Мадона.

След обяд отиват на модното ревю на Денис Басо. Седят на първия ред. След ревютата на Fashion Week идва ред на партитата.

Отиват в клуб Avenue. Имат запазена маса. Пият Patron, Grey Goose и Dom Perignon.

Бащата на Рея се появява за малко.

Купонът продължава: