Кацнала на скалния ръб в южната част на Миконос, само на няколко минути път с кола от главния град на острова, се намира Scorpios – невероятна комбинация от пясъчен плаж, ресторант, бутиков хотел и нощен клуб.

Изправяйки се на свой собствен полуостров, прегърнато от дивото чудо на защитен природен резерват и изглед към две лагуни, това е място, което предлага на своите посетители невероятен изглед към Егейско море.

С бонус дълъг плаж от 6000 м, имотът е завършен през 2015 г. от архитектите на близкия хотел San Giorgio.

Scorpios комбинира най­доброто от двата свята на забавлението и усамотението – той е спокойно бягство на плажа през деня и оживено парти място през нощта.

Курортът предлага пищни дървени къщички на плажа, красива слънчева тераса, която посреща международно признати музиканти, както и 200­-местен шикозен ресторант.

Вижте още: Най-изумителната гръцка къща: кула от 19 век, превърната в дом

Имотът е изграден с традиционни материали от острова и с помощта на класически цикладски строителни техники, които го превръщат в архитектурно наследство.

Плетени хамаци, пъстри украшения, плетени кошници и груби дървени столове и маси създават среда, която се съчетава със земните тонове на зданието.