Басейнът в хотела може да бъде нещото, което превръща добрата ваканция в перфектна. Ето и няколко спиращи дъха архитектурни решения, които предлагат нещо повече от място за спасение от горещините.

Хотел The Joule в Далас

Достатъчно е само да видите стъклената преграда на басейна, за да се убедите, че е един от най-добрите. Дизайнът е на Адам Тихани и наполовина виси във въздуха, което създава усещането, че плувате сред облаците.

Хотел Amangani Resort в Уайоминг

Щата Уайоминг сам по себе си е достатъчно красив. Въпреки това басейнът в хотел Amangani Resort със своите 30 метра и топла вода предлага на своите посетители възможност да се насладят на тази невероятно гледка.

Хотел Enchantment Resort в Аризона

Още едно доказателство, че когато има красива природа, архитектурните решения остават на заден план. Независимо как изглежда този басейн, гледката към Червените скали зад него не само спира дъха, но може да ви накара да забравите за плуването.

Вижте още: 13-те най-красиви хотелски басейни

Хотел Grand Wailea в Хаваи

Водна пързалка, пещери, воден асансьор, въжена люлка са само част от атракциите, които предлага хотел Grand Wailea в Хаваи на площ от 530 кв. м. Като добавим и 10-те свързани по между си басейна, гостите на този хотел не пропускат да сложат банския си костюм в куфара.

хотел Raleigh във Florida

Басейнът тук е истинска телевизионна звезда. Много от филмите с холивудската актриса и шампионка по плуване Естер Уилямс са били снимани тук.

Хотел Amangiri в Юта

Басейнът в този хотел е издълбан в 165-годишни скали, високи 24 метра. Хотелът е разположен в усамотен каньон, така че през нощта посетителите му могат да се насладят на плуване под звездите.

Хотел Andaz в Калифорния

Басейнът на покрива на този хотел има едно голямо предимство – прекрасното време в Сан Диего. Отгоре се открива невероятна панорамна гледка, а през нощта площта около басейна се превръща в място за купони и коктейли.
Снимка 8

Хотел Four Seasons Hualalai в Хаваи

Хотелът има седем басейна и свежа вода от Океана, в която живеят 3500 тропически риби. Въпреки че този басейн е повече за гмуркане с шнорхел, отколкото за плуване, той е един от най-красивите в района.

Хотел Delano във Florida

Разположен в сърцето на Саут Бийч, басейнът на този хотел предлага обособени зони за плуване и медитация и успокояваща подводна музика.

Вижте още: 10 висящи във въздуха басейни

Хотел Turnberry Isle Resort във Флорида

Laguna Pool е воден парк с водопади, 11-метрова пързалка и река. Палмите и скалите подсилват усещането за тропическа дестинация.

Хотел Four Seasons, Вашингтон

Сиатъл може да не е в списъка с най-добрите места, където може да направите добър тен, но неговите външни басейни са сред фаворитите. Липсата на стена в единия му край създава усещането, че плувате във водите на Елиът Бей.

Хотел Glenwood Hot Springs, Колорадо

Басейнът на този хотел е пълен с топла минерална вода. Целогодишното поддържане на висока температура на водата го прави една от най-добрите зимни дестинации с басейн.