От своето основаване през 1996 г. CarpetMAX поставя фокуса върху интериорните подови настилки и декорацията за стени. Ние работим с най-добрите производители в Европа, като изискваме качество и професионализъм.

Продуктовите групи на магазини CarpetMAX включват както разнообразни подови настилки, така и богат избор на тапети, интериорни врати и аксесоари за дома. Специалистите в нашата верига непрекъснато следят пазара и тенденциите в дизайна, което ви гарантира, че при нас можете да откриете изключително широк асортимент от продукти.

Спокойно можете да се доверите на нашия опит при интериорното оформление на дома – разполагаме с над 200 декора ламинат, визококачествена PVC настилка, огромен набор от различни десени балатум, а и ще ви помогнем да направите своя избор на килим, мокет или пътека, съобразени с особеностите на вашето помещение.

Тъй като CarpetMAX се стреми да предложи на своите клиенти възможност за цялостни решения, при нас можете да откриете много и различни колекции от тапети, подходящи за всеки вкус – от класически десени, през специални тапети, подходящи за баня, а също и дизайнерски решения в стенната декорация.

В мрежата магазини CarpetMAX можете да откриете също висококачествени интериорни врати, които да придадат завършен вид на всяка една стая. Всяка година ние организираме за нашите клиенти промоционални кампании, които да вдъхновят потребителя да потърси нови оригинални и стилни решения за домашния уют (към настоящия момент завършва нашата септемврийско-октомврийска кампания „Създайте дом“).

Разгледайте нашия уебсайт и направете избор на търсения от вас продукт удобно и лесно на www.carpetmax.bg. Магазините CarpetMAX можете да посетите в цялта страна – София, Варна, Пловдив, Видин, Плевен, Велико Търново, Добрич, Русе, Стара Загора, Бургас, Монтана, Пазарджик, Враца и Хасково.

Не забравяйте, че в нашите магазини, клиентите ни могат да получат професионален съвет, както и да заявят поръчка за майсторки услуги (поставяне на лминат, паркет, мокет, монтаж на интериорни врати и др.)