Самотна майка е похарчила повече от 20 000 паунда, за да превърне 22-месечното си бебе в кралица на красотата. Малката вече е спечелила осем подобни състезания.

23-годишната Джаз Съливън е похарчила 15 000 паунда за дизайнерски дрехи и 1000 паунда за златни бижута за единственото си дете Мини-Боу.

Майката, която е от Плимут, казва, че не вижда нищо нередно толкова малко дете да използва екстеншъни, да се гримира и да дефилира по бикини.

Джаз, която работи като болногледач, казва, че е получила критики за това как облича дъщеря си – хората й казвали, че е неподходящо и прилича на проститутка. „Те обаче са с болни мозъци, така че това дори не влезе в главата ми“, казва тя.

Вижте още: Майка и дъщеря стриптизьорки похарчиха 56 000 паунда за красота

Според нея похарчените 20 000 паунда си струват. Гардеробът на Мини-Боу е пълен с 300 дизайнерски тоалети за конкурси, включително рокля с корсет и разрошени бикини в две части.

Джаз забременяла на 21 години, като детето не било планирано. И ако преди да се роди дъщеря й тя давала всичко за купони и алкохол, днес харчи всичките си пари за Мини-Боу, като смята, че детето е променило живота й към по-добро.

Мини участва в първото си състезание, когато е на 18 месеца. Тогава тя носи тоалет на стойност 6 000 паунда, направена й е специална прическа, а гримът й включва руж, молив за вежди и коралово червило. Маникюрът й е в бяло.

Джас обяснява, че все пак се опитва да спазва някаква норма, като използва малко бронзант, малко червило и спирала, добавя и изкуствени мигли.

Малката вече е спечелила осем титли – още преди да навърши две години, и майка й планира да продължи да се явява на конкурси.