Нов затворен апарт комплекс ще се появи в София. Витоша Вю/Vitosha View ще се намира в полите на Витоша, между планината и централната част на София, съобщават от Bulgarian Properties, които подчертават, че това е най-добрият жилищен проект на пазара в София тази година.

На първия етап от строителството се предвижда изграждането на две сгради с общ двор и подземен паркинг. Още от ниво партер се открива панорамна гледка към Витоша, а от третия етаж на сградите се открива 360 градусова панорама към Витоша, София и Стара планина.

При възможна плътност от 60% застроената площ на сградите ще бъде по-малко от 50%. Целта е да остане максимално пространство за озеленяване, включващо детска площадка, зона с пейки и кът с барбекю.

Апартаментите са едва 28 на брой, като има мазета, подземни и наземни паркоместа. Цените започват от 48 750 евро.

Комплексът е разположен на тиха и спокойна улица, пряка на бул. "Черни връх" с директен достъп до самия булевард, в самия край на квартал Кръстова вада, на пешеходно разстояние от магазин "Фантастико" в Драгалевци.

Той се намира само на няколкостотин метра под Околовръстното шосе на столицата и на по-малко от 100 метра от бъдещата спирка на метрото и спирката на градския транспорт за автобуси 64, 66, 93, 98 и 122.

В непосредствена близост се намират няколко модерни спортни комплекса с тенис и футболни игрища и др. На броени минути с автомобил се намира първа станция на седалковия лифт в Драгалевци, който води до главната ски зона на Витоша.

Витоша Вю/Vitosha View е резултат от 12-годишния опит в областта на недвижимите имоти на основателите на Bulgarian Properties и ЛУКС ИМОТИ, чието портфолио включва над 1500 завършени и продадени апартаменти и къщи в цялата страна.

Проектът е дело на едно от най-успешните архитектурни студия в България, радващо се на заслужено международно признание - Genig.

Общият брой на успешните реализирани проекти на партньорите във Vitosha View надхвърля 4000 имота в цялата страна. Резултатът от това партньорство е проект, който се отличава със съвременна европейска архитектура, въплъщаваща стил, прецизност и ергономия.

Елегантните форми по фасадата ще бъдат подчертани със стилни облицовки, добавящи усещане за лукс и комфорт в живота на съвременното семейство.

Проектът ще бъде съфинансиран изцяло от Уникредит Булбанк, които ще осигурят за клиентите преференциални условия за финансиране на покупката на апартаменти.