В наши дни има много коледни филми, които да заредите на компютъра си и да гледате с часове, дори дни. Сигурни сме, че всеки от вас има любими филми в тази категория. И ние имаме. Искаме да ви предложим или пък припомним част от най-хубавите коледни филми!

"Ваканцията"

Този филм включва от всичко по малко - сняг, любов, преосмисляне на приоритети в живота и т.н. Върху самия коледен сезон не се акцентира, но цялата обстановка в лентата предразполага към коледни помисли.

"Безсъници в Сиатъл"

Този филм е актуален в периода Коледа - Свети Валентин. Така че дори и да не ви остане време преди края на годината да го гледате, постарайте се да му отделите 2 часа покрай 14 февруари.

"Семеен човек"

Този филм е трактовка на "Коледна песен". Един мъж получава възможността да види какъв щеше да бъде живота му, ако беше предпочел любовта пред парите.

Участието на Никълъс Кейдж го прави още по-приятен за гледане.

"Наистина любов"

Определено един от най-хубавите филми, към които можете да посегнете по време на Коледа и Нова година. Сериозен, но прекрасно направен. Различните истории в него засягат много хора и техните житейски истории.

"Умирай трудно"

Според някои този филм изобщо не е коледен. Да, но сюжетът се развива именно по това време на годината. Има коледна елха, коледни песни и шапка на Дядо Коледа.


А вие имате ли любими коледни филми?