Няма никакво съмнение, че повечето от тези жени репортери са и талантливи, и привлекателни.

Вижте 10 от най-красивите жени репортери в света, които се открояват на екрана и ни държат приковани пред телевизора не само заради новините:

Ерин Джил Андрюс

Ерин Андрюс е родена на 4 май 1978 г. Тя е американски спортен журналист и в момента е домакин на FOX College Football за Fox Sports, както и на Dancing stars за ABC.

"Никога не съм практикувала какъвто и да било спорт. Мисля, че това ме прави по-гъвкава като репортер", казва тя.

Лоурънс Ферари

Тя е родена на 5 юли 1966 г. и е френски журналист, известна най-вече като бивша водеща на вечерните новини на канала TF1. Тя също така работи за Europe1.

Лиса Гереро

Родена е на 9 април 1964 г. Американски разследващ журналист, тя е от Чикаго, Илинойс. В момента Лиса е главният разследващ кореспондент на Inside Edition.

Вижте още: 10 от най-красивите ТВ водещи в света

Сюзан Ли

Сюзън Ли е родена 1 май 1985 г. е канадски журналист, работещ за CNBC. Тя се присъедини към Bloomberg Television през 2006 г. като водещ на най-гледаните новини в азиатско-тихоокеанския регион - Asia Business Tonight.

Започва да води Bloomberg Edge и Morning Call от 2010 г.

Мегън Мари Кели

Тя е бивш адвокат, а днес се заминава с новини и политически коментатор по Fox News Channel. Родена е 18 ноември 1970 г. В момента води The Kelly File в делнични дни от Ню Йорк.

Мелиса Теурау

Тя е френски журналист и новинар в M6. Родена е на 18 юли 1978 г. Беше избрана за най-красивия репортер в света през 2006 г.

Альона Минковски

Родена е на 30 януари 1986 г. и е една от най-забележителните медийни личности, като често се появява по MSNBC и CNN. Тя бе домакин на Шоуто на Альона по Russia Today.

Анна Гилиган

Родена е през 1981 г. Тя е репортер на Good Day New York на FOX5 в NYC. Тя също така е домакин на MeetTheBoss. Водеше Fast Track на FoxBusiness.com и беше репортер/продуцент в Fox News Channel.

Ейнсли Екхарт

Ейнсли Екхарт, която е родена на 20 септември 1976 г., е журналист от FOX и Friends First по 5 AM ET. Освен това е кореспондент на Fox News Channel. Тя е израснала в Северна и Южна Каролина.

Тамрон Хол

Тя е родена на 16 септември 1970 г. Днес е национален кореспондент на NBC News и водещ на Deadline Crime.