Връзките са прекрасна комбинация от падове и върхове. Някои от най-добрите и най-трудните връзки могат да ни дават важни уроци за живот, както и да ни разкрият какво означават любов и уважение.

Връзките могат да превърнат дългогодишни отношения в крайъгълен камък за семейства и общества.

Вярвате или не, много са знаметиностите, които са търсели истинска връзка, подобно на много други хора по света.

Известни жени, които мечтаеха за красива сватба, се оказаха с провалени бракове. И не само жените, известни мъже, които са искали да бъдат бащи, са се надявали на сериозен и обещаващ брак.

Някои знаменитости се намират един друг в щурия Холивуд и научават колко негативно може да се отрази славата върху личния им живот.

Тъжната истина е, че не всички връзки траят вечно. Някои бракове връзки между известни личности завършват с изневярата на един от партньорите. Когато видите красива жена от червения килим, на която са й изневерили, определено сте поразени и не вярвате.

Представяме ви 12 ослепителни красавици от Холивуд, на които съпрузите/партньорите им с лека ръка кръшнаха.

12. Ева Лонгория

Тази прекрасна екс звезда от сапунени сериали е позната с участието си в "Отчаяни съпруги". Преди години беше в новините, тъй като партньорът й баскетболистът Тони Паркър изпращаше неприлични текстови съобщения на семейна приятелка.

Скоро последва развод. Лонгория обаче продължи с гордо вдигната глава и в момента е сгодена.

11. Елин Нордегрен

Моделът Елин Нордегрен се появи в пресата след като публично оповести, че няма да толелира извенерите на своя тогавашен съпруг, голф звездата Тайгър Уудс.

Нордегрен унищожи с голф стик скъпа кола на съпруга си.

Тайгър пледира за пристрастеност към секса и пожела специализирано лечение. Имаше слухове, че се опитва да върне съпругата си, но усилията му отидоха нахалост.

10. Елизабет Хърли

Елизабет е една от най-красивите актриси и модели в бизнеса.

Тя имаше дълга връзка с актьора Хю Грант, но нещата се усложниха, когато Грант беше хванат в изневяра с проститутка на име Дивайн Браун.

Въпреки усилията на Хърли, отношенията им се разпаднаха.

Любопитното е, че след време Хърли направи Грант кръстник на сина си Деймиън.

9. Сандра Бълок

Носителката на награда "Оскар" често е определяна като една от любимките на Америка. Тя е великолепна, усмихната и изключителен професионалист.

За нещастие съпругът й не беше достатъчно увлечен по нея. Джеси Джейм започна да й изневерява със стриптизьорка.

8. Сиена Милър

Красивата актриса, моден дизайнер и модел беше шокирана, когато разбра, че дългогодишната й връзка с Джъд Лоу, не е била моногамна. Актьорът е спял с бавачката. По това време Милър и Лоу са просто сгодени.

След време Сиена се омъжи, но не задълго, тъй като в периода 2009-2011 година отново бе в прегръдките на Джъд Лоу. Връзката им обаче приключи и в момента Сиена е с Том Стъридж и се радва на дъщеричка.

7. Денис Ричардс

Помните ли гадните съдебни битки, които Денис Ричардс и бившият и съпруг Чарли Шийн водеха? Не, е можете да си припомните с малко информация от Google.

Като знаем славата на Шийн, предполагаме, че търпението на Ричардс е наистина огромно...

6. София Буш

Актьорите София Буш и Чад Майкъл Мъри се ожениха млади. Само след 5 месеца семеен живот, връзката им се разпадна. Буш признава, че Мъри не й е бил верен и че не е трябвало изобщо да се бракосъчетават.

5. Кристи Бринкли

Моделът Бринкли е една от най-сексапилните жени в Холивуд, макар да е прехвърлила 60-те. Едно време тя е била омъжена за певеца Били Джоуел. Двамата имат дъщеря Алекса.

Бринкли и Джоуел са добри приятели в момента.

Следващият брак е с Питър Кук. Той обаче приключва след скандал. Появява се касета с видеозапис, на който присъства Кук и 18-годишна жена.

4. Дженифър Гарнър

Гарнър определено е една от най-симпатичните актриси в Холивуд. Затова изневерите на Бен Афлек силно ни разстроиха, както и нея, разбира се.

Дженифър се бракосъчетава с Бен преди цяло десетилетие. Дълго време са една от най-стабилните двойки в Холивуд. До момента, в който бавачката не привлече прекалено близо Бен...

3. Рийз Уидърспуун

Прекрасното миньонче Рийз не бе имунизирана срещу актьори кръшкачи.

Тя среща Райън Филип през 1999 година. Двамата се женят и имат син и дъщеря. Сякаш всичко вървеше по вода, докато Райън не завързва афера с Аби Корниш.

2. Дженифър Анистън

Макар изневярата, за която става дума, да е през далечната 2005 година, тя не може да бъде забравена. Брад Пит реши да замени красавицата Дженифър с друга прекрасна холивудска актриса - Анджелина Джоли.

1. Холи Бери

Холи е сред най-ослепителите жени на Холивуд. Затова още не може да ни го побере умът как може един мъж да й изневери.

Първите проблеми от това естествено се появиха по време на брака й с бившия бейзболист Дейвид Джъстис, който освен това оказваше върху нея физическо насилие.

След това Бери се омъжи за певеца Ерик Бенет, който пък реши да й изневерява с много жени. Той дори заяви, че е пристрастен към секса.

След развода Холи се врече никога повече да не се омъжва. Но Оливие Мартинез промени мнението й.

Двойката се сдоби дори със син, но наскоро връзката им се разпадна. Защо ли...