Мобилният телекомуникационен оператор Макс подарява на 1000 произволни потребители на гласовата услуга Voicer време за разговори на стойност 5, 10, 50 или 100 лв. Печелившите потребители и размерът на презаредените пакети са избрани на случаен принцип след теглене с компютърен софтуер.

„Всеки месец използването на гласовата ни услуга Voicer се увеличава и не говоря само за увеличаване на броя на потребителите, а за увеличаване на изговорените минути във Voicer на потребител. Това е сигурен белег, че когато хората започнат да използват гласовата ни услуга, особено за разговори към чужбина, в началото по навик се стремят да водят по-кратки разговори.

След това, като видят колко евтино им излизат разговорите с нашето тарифиране по секунди, се отпускат и говорят повече. Тази тенденция ясно показва, че OTT решенията могат да повлияят положително на потребителското поведение, затова решихме да зарадваме потребителите си, като подарим презареждане на Voicer на 1000 клиенти.“ – сподели Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс.

Предплатената гласова услуга Voicer, която е достъпна на смартфони или таблети с Android и iOS, беше пусната от телекомуникационния оператор Макс през есента на 2015 г.

Използва се през софтуерно приложение и предлага качествени аудио и видео разговори, изпращане на видео и текстови съобщения през супер бързата 4G LTE мрежа на Макс, както и през всяка налична интернет връзка - 3G и WiFi.

Голямо предимство на гласовата услуга Voicer е отчитането на секунда, като точното отчисление от сметката може да се провери веднага след приключване на разговора.

Една минута към всички мобилни и фиксирани мрежи в България през Voicer струва 5 стотинки, а към държави от Първа международна група – 10 стотинки. Voicer може да се използва с номер от номерационния план на Макс (започващ с +359 999) или с пренесен такъв от друг български оператор. Всеки потребител може да инсталира приложението на до 5 крайни устройства.

Стартов пакет или пакет за презареждане на Voicer може да бъде закупен в търговските обекти на компанията или онлайн на http://www.maxtelecom.bg